Jump to content
GIGN Forum

Domāju Ka Nav


ZnT
 Share

Recommended Posts

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tā vieta tunelī ir vispār interesanta, kur var šaut caur sienu no apakšas uz augšu...

es to čali nobanotu par to debīlo lēkāšanu vien... nevaru ciest bļe...

p.s.

lielākā daļa momentu ir iespējami bez wh, ja ir normālas austiņas un ir iemaņas orientēties labi skaņā

Link to comment
Share on other sites

100 punkti ir,un pat pēc aima arī stipri velk vai interp.

Link to comment
Share on other sites

Sakumā reali jau dzeks zin ,kur precizi uz kastes sezh,da reali tur ir izskatās pēc pārliecinoša WH,bet skills galvās šaut ir forshs :) Dazhas vietas smukas sharas,bet nu ja tas ir 1nas mapes laikaa tad lai cik skillots pujka butu ,tas nav nopietni un normali caurshaut pretinieku...

Link to comment
Share on other sites

Sveiki, esmu šī mūvika autors un fragi arī ir manējie no puba nyd, demku arī varu iedot pilno ja vajag :] Domā ķomkā no b2? Tas ir defs, vakar arī normāli pubā pašaudījos ar kalašu tur -3 paņēmu, so what? btw, ja vajag pilno demku, iedošu. šas Editošu postu, un iemetīšu visas demkas no kurām tika ņemti momenti uz mūviku.

Edited by Ectasy
Link to comment
Share on other sites

Tulīt iemetīšu Ihakā, šeit un MW, varēsiet skatīties, iemetīšu visas demkas, bet pārsvarā skataties demku ar nosaukumu vau.dem, jo tur ir visi tie ūber fokinie fragi :]] + varu iedot demku no Ihack HLTV, kur no b2 pa to defu -3 ar kalašu uztaīsīju.

Link to comment
Share on other sites

ŠEIT būs demka no kuras ir ņemti gandrīz visi momenti, + tas ir dd2land serveris kurā mape iet apm ~60 + nyd forumā kā jau minēju pēc tā momenta a1 uz kastēm mani nobanoja par wh, bet tik pat ātri dabūju unbanu, vēl ir saglabājušies arī skrīni kurus man uzņēma. Edited by Ectasy
Link to comment
Share on other sites

Paga, ja jau mūvijs ir tavs un fragi arī, tad ko tu ar to video gribēji pierādīt? Sākumā es sapratu, ka kāds vienkārši ir savācis fragus, lai pierādītu ka tev ķip esot wh. Tagad sanāk wtf? Jebkurā gadījumā palieku pie tā ka tur ir wh, bet nu mūvijs arī dažās vietās hujovīgi uztaisīts, brīžiem nesaproti kas notiek.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...