Jump to content
GIGN Forum

Ps Aicina Pagarināt Mācību Gadu


cSpoks
 Share

Recommended Posts

http://www.tvnet.lv/zinas/latvija/article.php?id=607433

Vienkārāši bļād. Es viņus ar lielāko prieku nosistu tos pediņus uzvalkā. Nu bļad kur viņiem smadzenes, moš vispār lai ņem vasaras brīvdienas nost? Kāds tolks tagad ziemā sēdēt mēnesi mājas :@

Man vienkārši nav ko teikt! Moš tad arī lai valdība strādā visu vasaru. Nu nafik tas vajadzīgs!

EDIT: varbūt mani uzskati ir nepareizi, bet man pie dirsas jo es gribu vasaru!

Edited by cSpoks
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

OMG kur viņiem loģika?

160 dienas un trūkst laika.. so ja būs 180 dienas.. parādīsies vairāk laika un tml lietas? kur jums loģika deputāti?

jūs par skolēniem kaut ko domājat vai tikai par sevi.. savu pakaļu audzejat

mans koments///..

kā palielinot dienu skaitu var palielināt brīvā laika daudzumu?

Link to comment
Share on other sites

kā palielinot dienu skaitu var palielināt brīvā laika daudzumu?

Nuja ja tev butu vairak dienas laika maciities tad tu varetu saprast ka nejau par brivdienu laiku ir runa, bet gan par macibu laiku kuraa varetu kadu vielu vel paspet atkartot un nostiprinat bernu PUMPAA kas aug uz pleciem!

Link to comment
Share on other sites

Nafig (bāc šajā situācijā, es gribēju izmantot rupjāku vārdu, uz na', bet moderatori novārnotu tādeļ maigāk) NAFIG? Nafig to vasaru vispār vajag, mācamies 24/7, lai izsvītro visus rudens/ziemas/pavasara brīvlaikus, nafig? Jo vairāk mēs mācīsimies, jo ātrāk mēs gudrāki kļūsim, jūs tādi negribat būt? Es, piemēram, esmu apsolījis sev, un pasaulei, ka šo gadu (9.klasi) es nomācīšos uz HARD, līmeni, un nokārtšu visus eksāmenus uz 6+, iestāšos mūsu vidusskolā bez problēmām, un tad būs pilnīgs pohujs, līdz 12.klasei, gogogo.

:sparta: Vasaru sūtam na', nemīžam botā, esam veči :sparta:

Link to comment
Share on other sites

ja neņem vērā to, ka tieši PATLABAN daudzi skolnieki (jo sevišķi vidusskolas klasēs) piestrādā kad vien var, it sevišķi vasarā - respektīvi, ka krīzes laiks varbūt nav labākais brīdis šādām pārmaiņām, domāju, ka tā ir ļoti, ļoti laba doma. efektivitātes ziņā un ekonomiski ir ļoti labs pamatojums to darīt.

savukārt tie čīkstuļi, kas vaimanā(s) par zaudēto vasaras brīvlaiku - lūdzu pakustiniet smadzeni - mājasdarbi ta +/- izlīdzinātos un kopumā ikdiena būtu krietni vieglāka: 20 dienas no 160 ir 1/8 jeb 12.5% - ja pieņemam, ka reforma tiktu ieviesta 100% efektīvi un ceteris paribus, tad par tik procentiem vieglāk būtu mācīties vispār un par tik procentiem brīvā laika jums būtu katru dienu. nemaz nerunājot par lielākām atstarpēm starp eksāmeniem, kas palielinātu iespēju, ka skolēns REĀLI KAUT KO fckin IEMĀCĀS, nevis tikai iezubrās (kas patlaban, šķiet, ir labākajā gadījumā). arī tiem, kas strādā paralēli skolai pat pavasarī/rudenī šī paša iemesla dēļ būtu tikai jāpriecājas. tā kā lūdzu, no vaimanātājiem gaidu kaut vienu pamatotu argumentu, kāpēc tā būtu slikta doma (p.s. nesaku, ka tādu nav).

Link to comment
Share on other sites

Ak mans dievs!

Spok takā mazs bērns.

Tikai dieva dēļ nenoslogo smadzenītes :blelohs:

EDIT: Ja ir tik liela nepatika pret jaunām zināšanām un macībām kā tādām, sāc strādāt, tevi kāds ar varu tur skolā?

Edited by Pensionars
Link to comment
Share on other sites

Būtu jau forši, ja ziemā, tas brīvlaiks būtu ilgāks, varētu izbaudīt arī ziemas priekus (protams, ja Latvijā būtu normāla ziema), takā mācos 1. kursā, man tāpat skola ir līdz ~20.jūnijam.. Nav peļama ideja!

Link to comment
Share on other sites

Tā kā mans šis ir pēdējais gads videnē es ļoti ceru, ka tādu likumu pieņems. Pirmkārt, skolotājiem būs mazāk brīvā laika un tākā es viņus (nu vismaz lielāko daļu) ienīstu, mani tas priecē. Otrkārt, vasarās būs īsāks tas laiks, kad sīkie bezdarbība klīst apkārt un taisa hujņas nevis strādā. Un treškārt, vajadzētu arī uzlaboties atzīmēm, jo tā kā tur jau kāds teica, būs ilgāks laiks apsmadzeņot doto vielu un mazāka slodze procentuāli uz vienu dienu salīdzinājuma ar to kā ir tagad un tagad ir sūdīgi! Aj vispār tā izglītības sistēma ir simtiem gadu veca un nekam neder... XD

Link to comment
Share on other sites

Izlasot pirmo postu, jeb topika postu, netaisos lasīt tālāk, jo par šo sūdu lēma jau pagāšgad. Beigās nonāca pie secinājuma, ka tas nebūtu labi, jo karstajā vasaras laikā nebūtu prodoktīvs darbs, dēļ karstuma, etc. vasaras sūdiem + kā arī uz doto brīdi tā jau nava finansējums nekāds skolas stuff`am, kur nu vel pagarinās kko...

Enīvei, šitāds sūds jau bija un apdirsās, jo tie pidiņi paklausija, ko teica gudrāki prāti ( iz skolām ) + paši sāka apsvērt visus sūdus un sāka domāt ar galvām, nevis dirsām!

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...