Jump to content
GIGN Forum

Kapēc?


Revers
 Share

Recommended Posts

Džeki, gribētu zināt kapēc tik ātri tiek slēgti visi posti? Laikam jums nav ko darīt un gribas pazīmēties, ka mākat uztaisīt Closed. Neļaujat nekādās diskusijas iesaistīties, jo visi neizlasa pirmajā dienā Foruma postus! Izskatās ka Jums pilnīgi poh*** kas notiek serverī, jo, piem, tādu samuraju neesmu redzējis kādu menesi vai pat vairāk un šis vēl aizslēdz topiku! Ienāc un paspēlē serverī, un tad domā ko darīt...

Es uztaisu jaunu topiku, ieeju serveri lai visiem pateiktu ka Gign ir forums kur var izteikt pretenzijas par pyro limitiem, un tadā gadījumā arī par citu klašu limitiem, bet posts jau izrādās Closed. Kāds tam ir iemesls. Samuraj, tu Domā ka tu baigo atbildi sniedzi uz to???

Link to comment
Share on other sites

Tak ko var čīkstēt.

Tev tie pyro baigi traucē ? Ja nav pārāk līki pirksti tad vini tev klāt dažkārt pat netiek.

Tu tak ir vienš čīkstulis.

Tas nav labi, valve sucks, atņēma mazajam bērniņam cepurītes. ( tak bļ. pats tu īdloji = čītoji) priecājies ka banu nedabūji.

Grow up ffs.

Link to comment
Share on other sites

revers, citiem ir arī jāmācās, ir draugi, izklaides un citi sūdi, ne visiem ir laiks sēdēt tf2 serverī... Tev pyro baigi traucē? mouse1+w, ja?? Vispirms tiec klāt kādam, lai tu varētu taisīt to combo. Demo ir tjipo skills ahūnākais mouse1+mouse2??? vai solly w+ mouse1, mouse1 ā vēl rocket jumpi un citi sūdi.... Ar pyro arī jāmāk spēlēt, un te nav nekāds cw, tas tomēr ir pubs. Ja dirsīsi, kāpēc spiegiem ir ierobežojums, tad atbilde ir sekojoša, jo spiegi bojā teamplayu un ar 2 pietiek, bet ar pyro var forši aizsargāt punktus.

Link to comment
Share on other sites

bullet tad ienāc no ritiem paspēlē vai vēlu naktī, kad spēlē kādi 6 vs 6 vai idz 10 katrā komandā un kad skraida 5 ar pyro diez cik jautri nav spēlēt ne ar vienu klasi! man nav līki pirksti un piekrītu ka pub ir priekš fun, un tu saki ja būtu spy par daudz tad tas bojātu gameplay, tipa spēlē 5 pyro nebojā gameplay(kad ir kadi 6 vs 6)?

Nečīkstu, bet vnk prasu vai nevar samaziņat limitu, vai arī atļaujiet citām klasēm limitu!

Link to comment
Share on other sites

pa naktīm ir jāguļ, nevis jāspēlē. tas, ka tu nemāki nošaut pyro, tā ir tikai tava problēma.

es jau teicu, ka nē!

P.S. pyro ir tie, kas taisa spēli, kas neļauj aizmigt stūrī sēdošajiem spiegiem un snaiperiem.

P.P.S. aizvērtus topikus arī var lasīt, tā kā tie, kas nepaspēja to izdarīt pirmajā dienā, var droši darīt arī tagad.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...