jerrico Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Neievēroju vai šāds topiks jau ir, ja ir tad delete šo Tātād kādi iespaidi pēc pirmā raidijuma? Kādi iespaidi par šovu, žūriju? Kuras ģimenes uzsāšanās patikās visvairāk? Varbūt jau kāds favorīts ir? Man personīgi vislabāk nu labi apraudājos, godīgi... Vītoļiņu ģimene, laikam no Madonas. Tas viņu tēls, izpildījums viss bija tik ideāls + mazliet Kelly Family atgādināja Tiešam mazliet sāku asarot kā asaris Ļoti patikās arī neatceros kura ģimene, bet dziedāja Dzelzs Vilka dziesmu Klusiet jauni klusiet veci. Cerams, ka Vītoļini tādā garā turpinās tiešām baigi baigi labi bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Dziedošās ģimenes taču, nevis zelta Man patika tie laucinieki, bet nedomāju, ka to šovu skatīšos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEARTBLOWING Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Piekrītu jerrico, ka bija foršā ģimene tā Vītoliņu ģimene, bet parējie man tā nevisasi, bet nu šovs man ja godīgi tad vispār nepatīk! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Visus neredzeeju,bet jaa Viitolu gjimene vieniigaa kura aciis iekrita A vispar cik paari tika taalaaK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasters Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Seši talāk tika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Tādu kaķu kori sen nebiju dzirdējis. Bet tie, kas tika tālāk, bija ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted September 1, 2009 Report Share Posted September 1, 2009 Fona skanēja, tad izslēdzu skaņu, vnk bēeee.. čista kaķu kori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now