Jump to content
GIGN Forum

Tf2 Only Steamed Serveris.


Reverend.
 Share

Recommended Posts

Es pa visu šo laiku esmu redzējis tikai vienu čīteri. Kaut kāds idiots ar pyro un speedhack skraidīja apkārt un visus dedzināja :D

Un īstenībā es neredzu dižu jēgu pāriet uz steam only. Vai tad kaut kas baigi mainīsies? Nu tjip jau var - tīri drošības nolūkos...

Un runājot par to, ka serveris paliks tukš, ja pāries uz steam only... Šaubos gan. Pārsvarā te spēlē tikai steam pacani. Un tukš noteikti nepaliks, jo skolas laikā visi sarodās mājās no visām pasaules vietām. Nu vienīgi no rītiem būtu patukš, kamēr skolnieciņi vēl neko nebasto.

Un serveris tad kaut kad bija tukš tikai tāpēc, ka ik pa brīdim visiem bija pings ~1000 un nežēlīgi lagoja. Bet tad notika brīnumi un viss bija pa vecam - viss normāli gāja. Un atkal saradās tauta.

Link to comment
Share on other sites

Tak beidzat, pedejo reizi, kad kāds prasija, lai pāriet uz steam only, bija tukš servers vairāku nedēļu garumā un kam domāti admini, ja serverī ir čīteri? Es kateogriski pret pariešanu uz only steam.

Link to comment
Share on other sites

Nu krutie admini, kuri te lecas, ka nav redzējuši čīterus, ienākat vakaros paspēlēt, 4-ās dienās(vakaros) bija 3 playeri ko redzēju, visi ar speedhack skraidīja!

Paši nemaz nespēlējat un kko diršat! Serverī parādās Teddy, Natijs un rusty pa retu reizi, un no rītiem, pusdienslaikā arī neviena nav, vismaz neesmu redzējis! Un tad vēl tur čum un mudž no tādiem, kam ping ~600-700...

Moš arī var palikt non-steamed, bet tad lai būtu cilvēki kas uzrauga arī spēlētājus attiecīgajos laikos, jo parasti reti admini ienāk vakaros uzspēlēt!

Tomēr pārdomāju, vajag likt Steam only, jo paspēlējot šodien, nonsteameri bija tikai kadi 3-5, bez tiem arī varam iztikt!

Edited by Revers
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Par steamed serveri! Un tauta būs, jo vnk paskataties tagad lielākā daļa cilvēku kas spēlē serverī ir ar steam. Un arī stati būtu salaboti un parastajiem deff weponiem varētu 1# rank kāds uzsist :D

P.S. Baigi forši būtu ja būtu random kriti.

Edited by emons
Link to comment
Share on other sites

nebūtu baigi forši, ja būtu random kriti, jo mēs izlēmām, jau laiciņu atpakaļ, ka tie nav vajadzīgi un padara serveri mazliet skilotāku. Revers, ko tu vari piepisties visiem adminiem, atvainojos par izteicienu, tu tā kā tāds addikts bez dzīve. Adminiem arī ir citas lietas darāmas, piemēram es uzmanu pēdējā laikā vairāk war3.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...