mex Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Esmu nedaudz aizķēries pie HLAE :/ gamerx cs 48p nederēja, jo demo ir no kso.lv, tad nu nokačāju cs no kso.lv, tad viss aizgāja, bet lūk nākošā ķibele. viss notiek, demo atveru, sačinīju lai kamera bīdās pa manu noteikto ceļu, bet kad tieku līdz mirv_record_start komandai, tā čušs (viss uzkarās, apstājās utt) un viss nekas tālāk nenotiek. Nākas caurs procesies izslēgt viņu ārā. es tā esmu nočakarējies ar šito visu, ka pilnīgi kārtīgs besis tagad ir uznācis Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (( Kapēc tu uztaisīji 2.topikus? )) Un tu tur neko nesačinī,ja nepareizi ar kameru apietās + nepareizi saliek iestatījumus protams ka viss nokārsies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 (edited) es neesmu idiots, salieku lai kamera kustas un sarakstu arī visu kam jābūt, kur tiks saglabāts nofilmētais mūvijs un nosaukums viņam, framerate utt labi man arī bija ideja ka kko esmu nepareizi salicis, bet arī vnk sākot demo vnk uzliek 1. personas skatu uz kādu spēlētāju, neko nemainot iestatījumos, neliekot fps u.c., un sāku filmēt, tas pats !!! Edited August 29, 2009 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 mirv_recordmovie_start mirv_recordmovie_stop tādas komandas nav mirv_record_start Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 atvainojos par drukas kļūdu, es šeit nepareizi ierakstīju ! izmantoju komandu mirv_recordmovie_start Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Un ja mēģina ar startmovie, tad arī nokaras, vai recordo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 jā tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Tad vaina ir tajā tizlajā non-steam sūdā (manuprāt), vai nu mēģini citu lejuplādēt vai nu aizņemies no kāda cs 1.6 steam un taisi uz steamotā csa, tikai nespēlē onlainā ar HLAE, tikai priekš demkām. edit: sry, es neesu ekstrasens Edited August 29, 2009 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 kāpēc man būtu jāaizņemās no cita steam cs, ja man pašam ir ? tikai tā kā cs nespēlēju, neesmu viņu sen lietojis :/ nu mēģināšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 ā, un kačā jaunāko versiju no advancedfx.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Lai viss ietu vajag CS jebkura protokola... Vai 47 vai 48 NAV nozīmes... Tad tālāk pa virsu CS'am uzmetam http://www.movienations.com/download/191 vēl var uzmest figņas, lai ietu p47/48 demkas... njamm... un http://www.movienations.com/mirv_hlae_tool/ komandas un to skaidrojumi... Un nevar būt tā, ka neiet :] EDIT. blindming mozg - 0... mex uzliec, lai demkas lasa no abiem protokoliem... jau iepriekš minēju... nesaprotu, ko var pisties ;[ Edited August 29, 2009 by Kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 hmm MovieNations.com Hlae & Mirv non-steam Pack 1.2 neesmu mēģinājis mest virsū, laikam būs jāizdara un jāpalūr kas notiekās Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Kāda šķirba ko liks uz tā non-steam, ja pat startmovie un tā pašreizējā versija nerecordo. Un, tu startmovie ar HLAE taisiji vai bez? Edited August 29, 2009 by blindmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 ar HLAE, parasti atverot viss notiekās Link to comment Share on other sites More sharing options...
mex Posted August 29, 2009 Author Report Share Posted August 29, 2009 (edited) Uzmetu to pašu ko kiwix teica, tikai 1.3 versiju un viss notiekās paldies :* Edited August 29, 2009 by mex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now