tētuks Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 Radusies baigā ķibele spiežot uz visiem pazistamās mozilla firefox ikonas man nevaer ārā baet atver kautkādu sūdu ka firefox tiek izmantots bet nekā! kr4 ko lietas labā esmu darijis? restartēju datoru 1000x ctr+alt+delete tur nerāda ka firefox tiek izmantots es meiginājis repair un uninstall bet paļubo nekā mo6 te ir kāda zinoša galva,kas spētu man palīdzēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvarg Posted August 27, 2009 Report Share Posted August 27, 2009 man ta ir, tikai latvisku... bet... nja man parasti velreiz jaspiez fox, vai ctr-alt-d un firefox end procces Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Nu man iznāca izlabot uzinstalējot 2.0.20 versiju Link to comment Share on other sites More sharing options...
tētuks Posted August 28, 2009 Author Report Share Posted August 28, 2009 velns parāvis nokačāju 2.0 paļubom neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Novelc Your Uninstaller 2008 vai 2009 tad izdzēs tgur ar visu reģistru utt. dzēš ārā vai arī pamēģini vairākas vecās versijas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted August 28, 2009 Report Share Posted August 28, 2009 Jā velc! Īstais veids kā no*ist windu visātrāk, vēl var ieteikt Power Cleaner tā zbisā proga. Drošāks ceļš ir [ start --> run --> regedit ] Sūdzies mozillas support'am nevis šeit! Iesaku savu fairefoksi aizstāt ar: Opera 10 vai IE 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 29, 2009 Report Share Posted August 29, 2009 Tas ka tev no*isa windu nenozīme ka citiem to izdarīs man viss iet. Tev laikam bija līkas rokas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now