Jump to content
GIGN Forum

Interneta Spēle


amnezija
 Share

Recommended Posts

Ja taisa interneta spēli, kura sākotnēji ir domāta LV auditorijai, bet ja vēlāk "aiziet", tad arī pieslēdzas angļu valodu zinošajiem "browsera" geimeriem. Kā labāk rīkoties ar spēles nosaukumu? Respektīvi jau sākotnēji likt anglisku nosaukumu un anglisko nosaukumu zem .lv vai tomēr lietot latvisko nosaukumu spēlei? Tāda dilemma, jo, ja liek anglisko nosaukumu jau sākumā, tad spēles nosaukums un domēnis ir angliski bet pati spēle LV valodā un zem .lv domēna. Kā jums šķiet kā ir labāk?

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

Spēlei sākotnēji var tikai pamat informāciju tulkot angliski, bet šī spēle teiksim ir nedaudz savādāka kā klasiskās browsera spēles tāpēc sākumā jāizmēģina uz LV auditoriju, un tikai vēlāk var tēmēt augstāk...

Edited by amnezija
Link to comment
Share on other sites

  • 11 years later...

Ja vēlaties atrast reālu spēli laimi, no kuras jūs precīzi būtu palikuši apmierināti, tad es būtu jums ļoti ieteicams mēģināt pievērst jūsu uzmanību, lūk, uz šo vietni, book-of-ra-free.com/lv/ , jo tieši tur man izdevās atrisināt problēmu ar brīvā laika pavadīšanas un naudu. Esmu pārliecināts, ka jūs būsiet apmierināti no šīs vietnes izmantošanu.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

kāpēc neveidot vietni kopīgā domēna zonā .com un angļu valodā, bet lokāli tā tiks parādīta kā .com/lv? Tas ir labākais risinājums, ja, protams, visu var tulkot angļu valodā. Mēs to izdarījām mūsu vietnē https://rideoo.com/lv. Ja jūs visu reģistrējat caur mapēm, tad Google neuzskata vietnes saturu par dublikātu, tāpēc jūs varat droši vienkārši iztulkot, un viss.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...