Jump to content
GIGN Forum

Velosipēda Iegāde


Glud!naTajs
 Share

Recommended Posts

http://www.zzk.lv/lat/produkti/?cat=44&id=343 Ieteiktu šo, pats vēlējos ņemt, bet nu sanāca švaki ar naudām.. Biju aizbraucis uz zzk apskatīt, pašam iepatikās, sēdeklis reāli ērts salīdzinot ar citiem MTB veida velo + zema cena! 167ls 20% no 209ls

Šitam ričukam ir visprastākie pārslēdzēji. Un par to sēdekļa ērtumu - pēc stundas brauciena viņš vairāk tik ērts var nelikties :)

Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu, es par Meridu nr 2. :)

P.S. 3 Merida ir sieviešu.

P.P.S. No tā i-veikala labāk nepirkt. Tāds veikals pēc mēneša arī vairāk var nebūt.

Edited by kRi
Link to comment
Share on other sites

Tikko izprašņāju Gandrs darbinieku un viņš man labāk ieteica ņemt tieši šo modeli, jo viņam ir dubultie atloki, tojesķ dubultie diski.

Bet man tā īsti pēc izskata nesimpatizē tā sarkanā krāsa.

Cik sapratu, tad braucot ar dubultajiem diskiem ir mazāka iespēja uzsist astotniekus.

Link to comment
Share on other sites

Dubultos aplokus var atsevišķi nopirkt, nav nemaz tik ļoti dārgi.. Manai Meridai ar prastajiem aplokiem astotnieki pēc kādas pusgada aktvīvas braukšanas parādījās. Tad arī pārgāju uz dubultajiem.

Link to comment
Share on other sites

Kas ir?

Es jau piecus gadus riteni kopju pats. Astonieku iztaisnot nav nemaz tik grūti. Neesmu saskāries ar neko tādu, ko nevarētu pats izdarīt. Esmu pārliecināts, ka vedot pie meistariem viņš nebūtu diži labākā stāvoklī.

Link to comment
Share on other sites

ja nemāk taisnot astotnieku, tad ej pie meistara, protams, var arī pats sākt čakarēties, bet tad tam atvēli daudz stundas, jo es tev varu par 99% garantēt, ka tu sākumā savu astotnieku pārtaisi 3x lielāku un tikai ar laiku ierubīsies, kas un kā ir jādara un pēc pāris stundu čakarēšanās moš būsi iztaisnojis kaut ko līdzīgu taisnam ratam.

un kā arī man ir slinkums tagad dižus komentārus rakstīt, diezgan labi jau iepriekš ir izstāstīts. bet es tik gribēju pateikt tādu lietu, ka es teiktu - pofig, cik labs sēdeklis - tāpat dirsa sāpēs, vienkārši ja tu brauc pietiekami bieži, kā arī vajadzētu, tad tā pakaļa pie tā pierod un nesāp it nemaz, tā ka - nemīz, esi vecis un brauc regulāri. kā arī neaizmirsīsim, ka visi profesionālie tāpat braukā ar pamperbiksēm :)

un par riteņiem, es ieteiktu tev ņemt to no Kārļa, tas ir, bīfa brāļa, sludinājuma, kas jau te divreiz figurēja, esmu drošs, ka ar to viss būs kārtībā, viņam var uzticēties! ;)

Link to comment
Share on other sites

:lohs:

ko tu tur muldi, kāds lielāks kaifs braukt lielākas distances ar tādu riteni? esi kādreiz darījis? es ar "lielākām distances" šajā gadījumā pat domāju izcili mazas distances, piemēram kādus 15-20km, kas būtu attālums, lai piemēram aizbrauktu uz Jūrmalu. ar šādu riteni tu vari nošauties kamēr tu aizbrauksi.

Link to comment
Share on other sites

Kāds varētu saspendot to fishdicku par šo ģeniālo postu.

Diska taisnošanai tak vajag visus spieķus ņemt ārā, vai tad ne tā? :blink:

Un tu gribi teikt, ka tev tas tik raiti un labi sanāk, ka tu neved pie meistara, kurš dienu dienā ar to ņemās?

Tur noteikti darbiņš uz stundām 4.

Link to comment
Share on other sites

Nekas nav jāņem ārā. Ar spieķatslēgu jāpagroza pie diska tās 'skrūves'. Pēdējo reizi, kad to darīju, man tas aizņēma minūtes 30, nu varbūt stundu. Tas bija sen, neatceros. Patīk man skrūvēties un ņemties ar dzelžiem, tāpēc principa pēc nevedu pie meistariem + par ietaupīto naudu sanāk aliņš pēc labi padarīta darba :)

P.S. Liztikz'am iedevu trīs dienas, lai pamēģina ar tādiem riteņiem līdz Jūrmalai aizbraukt.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 3 years later...

yoyoyo.

Ir nepieciešamība pēc palīdzības. Sencis taisās pirkt riteni priekš laukiem. Pats uz savu galvu ir noskatījies šo te http://www.evelostore.lv/lv/ritenbrauksana/velosipedi/mtb/corratec-x-vert-halcon-13

  • Budžets līdz 400Ls
  • Ritenis domāts braukšanai pa "rough surface", dziļi lauki, kur nav ne smaka no asfalta un citām ērtībām. (noteikti svarīga būs dakša ar amortiņiem)

Lūdzu iesakiet riteni šādām prasībām, protams, vēlams argumentēt.

Liels paldies

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...