Guest blody Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) Vasaras saakumaa dabuuju savu sapnju job(full time vasaraa un peec stundaam skolas laikaa), maksaa arii normaali, taa kaa tagad esmu pilniibaa pakljauts savam darbam, sanaak uzraut cs tikai naktiis un reti arii dienaa, tad nu taa - speeleeju naktii karti de_dust2( ko gan citu ) kad serverii ienaaca paaris aizdomiigi geki, peec paaris drosmiigiem izgaajieniem no vinju puses es saaku uzmaniigaak vinjus veerot liidz briidim(aizmirsu pateikt , ka tobriid es protams biju vieniigais "krutais" geks ar kaukaadaam tiesiibaam serverii), kad viens no vinjiem ( ja nemaldos ar niku rs/kwon) pie B staaveeja un teemeeja vienaa punktaa pusminuuti, tajaa vietaa peec taas pusminuutes izwalkoja cita geka galva(un kjermenis arii protams) , un dabuuja pamatiigas sukas. Es protams kaa apziniigs admins uzliku xk kwonam , bet juus nespeejat iedomaaties kaads paarsteigums man bija kad kopaa ar vinju izlidoja veel CETRI geki, no kuriem 3 man jau pirms tam radiija aizdomas(es protams ljoti paardziivoju, ka nebiiju pamaniijis to peedeejo, bet es joprojaam kveeli ticu, ka kaukaadu mistisku iemeslu deelj vinjam vienkaarshi sakrita ip ar taa kluba ip ) Tad nu kad peec piecaam minuuteem joprojaam nebija neviena "krutaaka" admina(ar xb) lai veelviens klubs dabuutu banu, naacaas izliidzeeties ar atkaartotu kick... tachu tas neliidzeeja nu un man apnika - es aizgaaju guleet... protams ir lieki piemineet , ka tas nav pirmais taads gadiijums... tad nu veeleejos sanjemt magjiskaas xb speejas... P.S. no macho kraajumiem: a) es tevi paziistu un neuzskatu par idiotu (neesi droshs, uzprasi [PM vai chataa]), peec defaulta visi ir idioti. JAA, arii tu Mr. Bet-kaa-es-tachu-esmu-tik-gudrs tu mani paziisti un es taapat esmu gudrs(nu katraa zinjaa zinu cik ir 584 reiz 2345) tu speelee cs vai apgrozies forumaa vismaz kaadus paaris meeneshus UN tu apmierini punktu "a)" es punktus neapmierinu un forumaa apgrozos jau 2 gadus, cs speeleeju no 1.1 vai kaa tur bija versijas Edited August 4, 2005 by blody Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) nu baa peedeeja laika ir paaarak daudziem cilveekiem xb tiesiibas pieskjirtas. Mans personiigais viedoklis ir taads, ja ir chiiteris vairaak vai mazaak ignoree uz doto briidi, jebshu ieej mirca un kaartiigi pablauj kam ir xb tiesiibas, nedomaaju ka atradiisies kaads kursh negribees chiiteri nobanot :> protams par to ignoreeshanu.. nu ja ir chiiteris izkiko, peec kaada laika tik un taa vinju nobanos, jo ilgi taas maitas nedziivo! Un ar ban tiesiibu pieskjirshanu, domaaju, buutu bik japiebremzee.. a to katram otrajam adminam ir taada extra.. pat baisi paliek :> Edited August 4, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 uuuuu smuks teksts....viela paardomaam....secinaajums - 4iiteri sux! Un vispaar tas klubs sux, jeb tas nav klubs...vnk 4 braalji/kaiminji/chomi ar 1 netu. Bet tas taa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyMiNs Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 nu baa peedeeja laika ir paaarak daudziem cilveekiem xb tiesiibas pieskjirtas. Mans personiigais viedoklis ir taads, ja ir chiiteris vairaak vai mazaak ignoree uz doto briidi, jebshu ieej mirca un kaartiigi pablauj kam ir xb tiesiibas, nedomaaju ka atradiisies kaads kursh negribees chiiteri nobanot :> protams par to ignoreeshanu.. nu ja ir chiiteris izkiko, peec kaada laika tik un taa vinju nobanos, jo ilgi taas maitas nedziivo! Un ar ban tiesiibu pieskjirshanu, domaaju, buutu bik japiebremzee.. a to katram otrajam adminam ir taada extra.. pat baisi paliek :> N1ght a uz cik serveriem tev ir tiesiibas P.S. Ne vienmeer katraa naktii mirc ir dziivi admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) N1ght a uz cik serveriem tev ir tiesiibas P.S. Ne vienmeer katraa naktii mirc ir dziivi admini var tak vinjus izkikot, ja nevienu adminu nedabuun rokaa.. un sliktaakaa gadiijuma vinjus veelaak tik un taa nobanos! un par P.S. man uz gign'a un ilvas reali ir tiesiibas palikushas!!! Edited August 4, 2005 by NighTMerry Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeViL Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Nu v principe mozno datj jesli on no4ju 4asto sidit ! potomu4to ja v4era no4ju igral ja raz 19 kick sdelal i potom opjatj zaxodili , toko pod drugim nikom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 potomu4to ja v4era no4ju igral ja raz 19 kick sdelal ev, bet tas ar nav normaali! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShikakA Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Man shkjiet ka ir jau pa daudz, bet naktiiis varbuut nebuuutu tik slikti ...... ! Bet taa kaa es nespeleeju naktiiis, man PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 domaaju , ka shim ir jaadod , jo tieshaam naktiis retais spele , un blodys ir no tiem retajiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 pilniibaa piekriitu... maz taadu fanaatu, kuri naktiis seezh pie dakja... GL p.s. pats vairaakkaart esmu vinju naktiis redzeejis GIGNaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
HHH Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 no vienas puses ja taa padomaa tad daudziem ir ban tiesiibas, bet, ja veel iedodam blody, tad tiem meerkakjiem arii naktiis buus daudz reaalaak noraut banu, jo vairaak banotaaju jo mazaak buus taadu, kas staavees rindaa peec bana(tb taa rinda aatraak ies uz priekshu) Isaak sakot vareetu dot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 lai aiztaupītu daudz garas sarunas vienkārši uzlikšu banu. bet blody - tu tik nenobano nepareizo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts