LAVRx Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Karoch ir probleema ar kodekim... Viens "umnjiks" ieteiz uzinstaleet srano Zoom playeri. Peec taa suuda uzinsteleeshanas man vispaar neko viars neraada ne caur media playeri ne caur VLC. Bilde vienkaarshi uzkaraas pie pirmajaam 5 sekundeem. Iesakiet kaadu kodeku paku vai ko tamliidziigu lai man atkal visu shitu raadiitu... Aaaa veel pie shiii te uzprasiishu. Kaa var mainiit failiem programu ar kuru vinja atveraas. Tipa veeleetos lai visi video faili man veertos valjaa ar VLC un nebuutu katru reizi jaaizveelaas "open with VLC" Tas shits laikam saucaas asociation un vinju parasti piedaavaa pie instaleeshanas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlAyeR BoY Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 (edited) Uzspied labo taustinu uz kaadu video failu >properties>Linija: opens with spiezzam change izveliec VLC un gatavs Edited August 23, 2009 by SlAyeR BoY Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 Izmet visus savus sūdus ārā atstā parasto kas ir,nokačā XP codec pack un viss caur Mplayer Classic skaties ko gribi,VLC sucks ass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 23, 2009 Author Report Share Posted August 23, 2009 Pladies GEAR! Viss chiki piki. TL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted August 23, 2009 Report Share Posted August 23, 2009 VLC sucks ass. atraksti man kaut vienu argumentu, kapēc vlc sucks?? Lavrx, YOU DID WELL!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts