-=Edza=- Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 (edited) Kr4 webaa ietilpst, IPB jaunumu skripts, Ipb online, peedejie posti, dienas bilde, vaarda dienu skripts, login saistiits ar forumu, protams visur jasamaina db paroles skripteim , skripti ir mape scripti xDJanomaina failiem Online, jaunumi, post.Serveru liste ar pievienoshanu! Liidzigs ging (NAV NEKA LIIDZIGA) XD bet princips tas pats Bildes Noka4at te! Download Edited August 21, 2009 by -=Edza=- Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted August 21, 2009 Report Share Posted August 21, 2009 Es tavā vietā iekasētu naudiņu par tēmu : Man patīk. Smuks dizains. tikai pogas manliekas ir bišku pa lielu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Edza=- Posted August 21, 2009 Author Report Share Posted August 21, 2009 nau jau vini tik labi lai pardotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
KpC Posted August 22, 2009 Report Share Posted August 22, 2009 Man liekas, ka tu dizainu ņēmi no swap. vecās lapas un tagad, kad viņiem ir jauna, tu ieliec par velti :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=Edza=- Posted August 22, 2009 Author Report Share Posted August 22, 2009 kas ir swap ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts