Olegin Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Labdien. Man ir neliela problēma. Es nopirku portativo datoru. Bet tur iekša ir ieinstalets Linpus Linux LiveCD Edition v9.2 kas strada tikai DOS režima, viss beidzas ar tadu rindiņu [root@localhost /]#. Ka izdest Linuxu, jo savadak nevar uzinstalet Windows XP???? Paldies jau iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 (edited) Kā izdzēst? formatē pārtīcijas... Edited August 14, 2009 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olegin Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 to es ari gaidu ka kads man to paskaidros, ka to izdarit Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 Kad tu instalē windows XP, tad instalācijas laikā to tu vari izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Olegin Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 Windows sak ieladeties, bet lidz izvelnei neaiziet, jo uzmet zilo erroru. Varbut zini kadu programmu ar kuru varetu formatet HDD bez OS?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 14, 2009 Report Share Posted August 14, 2009 http://datuve.lv/raksts/1385/Windows_XP_in...l_nav_darijusi/ Tev ir SATA vai IDE cietais disks? IDE balta plata šelte, SATA mazs sarkans vadiņš. Sameklē visus vajadzīgos draiverus, mātesplates ražotāju lapā. Instalē draiverus tā - 1. Chipset 2. Video 3. Network 4. Sound Lūdzu, veiksmi Ja jūti ka neko nesaproti, labāk aiej uz kādu salonu, pārinstalēs pa pārdesmit latiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now