Jump to content
GIGN Forum

Spēļu Jaunumi


#wL.Media
 Share

Recommended Posts

Labdien, šovakar runa mums ies par, spēļu jaunumiem. Tātad, es kā jauno spēļu cienītājs, biju ļoti, ļoti izbrīnīts, kad uz "šaru" kāds vienā topikā, tikko, pateica, ka "Gaidi cod mw2", man uzreiz radās domas: "hmhmhmhm, KAS?", un tad uzreiz tika aiziets uz YouTube, un tur, protams, tika atrast treileris, kurš kaut kā ne ļoti patika, bet runa ne par to. Tātad, Cik saprotu iznāks vēl daudz un dažādu jaunu/labu spēļu šogad, bet es nēesmu lietas kursā, tādeļ,

Jūs nevarat, iedot linkus uz lapām, kur ir "jauno/gaidāms, ka populāra/megahītu" apskati/jebkādas ziņas, kaut vai tupi headline: "In "datums" will come out "spēles nosaukums". Un viss, bet, protams, jo plašāk, jo labāk. Vienkārši es nezinu no kurienes ņemt jaunumus par spēlēm, tupi googlē iet meklēt negribu, jo tad par atsevišķu spēli, bet tagad es gribu kur par visām ir, par latviešu BOOT, spēļu apraksti vispār :muahaha: labi ja reiz cik tur mēnešos "something new"..

Paldies jau iepriekš. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Tāda spēle kā Call of Duty Modern Warfare 2 nekad neiznāks.

Par tēmu.

Netgames ir sūds, viņiem tur līmenis čutne kā FHM spēļu apskatiem.

Gamespot ir diezgan neērti lietot.

Joystiq un Kotaku ir uz brīdi labākie gaming ziņu saiti.

Giant Bomb ir vairāk kā blogs, tur bieži parādas spēlēm preview/gameplay viģiki, kuri daudzkārt ir līdz pat stundai gari.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...