Endijs_Dzerkalis Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Man vajag cilvēku, kas brauc uz gign tusu 100%. Es vēlos, vai viņš nevar nopirkt man COD:WaW pa 24.99Euro un uzdāvināt kā gift. Naudu atdošu gign tusā(es tur būšu 100%). Tātad, lūdzu nevar kāds nopirkt man šo geimu un naudu es atdošu gign tusā? Rakstiet PM, te, vai steam... Vienalga, bet vajag šodien, jo rīt jau atlaides vairs nebūs. http://steamcommunity.com/id/endijsdzerkalis/ Edited August 13, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 (edited) ok, eju, bet tas kurš nopirkt, ja nopirkts spēli man pa 25Euro iedošu vēl tusā 3-4 aliņus Man viņu vajag Bye Bet tas neder, jo var nnopirkt 2x Edited August 13, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 Labāk pagaidi Modern Warfare 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 Nē, mw2 maksās 35Ls, labāk cod:waw pa 18Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 A Tu ko, pats nevari nopirkt? + Vel varēsi tusā pats savus 3 aliņus izdzert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 N'ē, es pats nevaru, kartē nav naudas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 13, 2009 Report Share Posted August 13, 2009 http://www.g2play.net/store/Call-of-Duty-5...War-CD-Key.html esmu šajā šopā pircis, rekomendēju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 13, 2009 Author Report Share Posted August 13, 2009 (edited) Worm, negribi nopirkt? Es naudu atdošu No Steam: The key cannot be activated via Steam but only through the game integrated multiplayer. Vajag ar STEAM support īstenībā labs saits, tikkai daļa ir ar steam atbalstu, bet daļa nē.. Tas sanāk, nopērc Key un tev viņu uz e-mail atsūta un vso? Ne disku nekā, bet kur to keju bāzt? Edited August 13, 2009 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted August 14, 2009 Author Report Share Posted August 14, 2009 Slēdzat ciet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts