Console Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Tātad, nezinu kapēc, bet man pc sledzas arā ik pec 2 h. Pat īsti nezinu kas pa problēmu, varbut sie gudrie cilveki zinās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
minds Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 restartējas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Console Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 Ne, vienkarsi isledzas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 (edited) 1. Heat related issue. 2. Hardware issue or error. 3. Computer virus. 4. Issue with operating system. 5. Other failing hardware Pirmā atbilde @ google... P.s. vecīt, vajag arī pašam par problēmu kautko pameklēt, pirms te bļauj forumā! Edited August 12, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Console Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 nu jā bet ka risinat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 reisntall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Kāds reinstall, izskanē datoru ar malware, hijackthis, savu antivirusu un spybot S&D, tad ja neuzlabojas vari paprovēt noskanēt HD ar Hd skaneriem saucas HD tune, ja ir kādi sarkani kubi[kvadrātiņi], tad HD ir čupā, vari mēģināt repairot blokus, ja ir 1 vai 2 kvadrātiņi (iespēja kad pazudīs faili), bet ja ir vairāk tad jāmaina. Ja arī hd nav problēma, tad vari provēt reinstall OS. Visticamāk kad būs problēma 1 vai 2 punktā, t.i. HD vai vīruss. Veiksmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Es uzskatu, ka tas ir viirus. Man bija taada chenrnja pirms kaadiem 4 gadiem. Tanii laikaa to viirusu apkaroju ar Spelju Pasaules demo kaspersky. Diezvai tas viirus buus advenceetaaki krutaaks. Ja nu veiniigi tev ir HD probleema ko mineeja laucinieks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now