Jump to content
GIGN Forum

Honda Civic


SchWarZ ;)
 Share

Recommended Posts

Tatad sodien(tagad) gadijas kjibele, ar Hondu Civic, braucu ka jau braucu pilnigi nekadas problemas, piestaju pie veika, pec tam laizu klat un sjo vienkarsi nelec.. Vis smuki startejas, bet vienkarsi nelec.. Pirms laika masina bija bralu vinam vienreiz bija tiesi tada pati problema un tur bija vainojams imoblaizers, atina un satina atpakalj vadus, tad aizgaja... Pec tam tas imoblaizers tika atslegts (ta vismaz vareju noprast, skatoties tumsaa - satiti vadi pa tieso), tagad ari meginaju tur vis visaadiigi, bet hz nekas nelidz.. Parsucies? ari ne.. suknis ari iet... Tomer sliecos uz to imoblaizeru rita jaskatas kau kas citigak, mosk kadam kas lidzigs bijis(?).. Tagad iedomajos ka vaidzeja meginat ar sigleni vel ieslegt un izslegts tinot to i-blaizeru.. Varbut kadam ir kau kas zinams saja joma? Mosk tomer kada cita kjibele.. Masina gaja ideali bez nekadam problemam visu laiku, netika ari triekta.. Tiko atceros ka vel pirms paris dienam paslaveju savu masinu, ka iet nevainojami re kas nu sanaca.. :)

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

Ja jau tu tiki līdz veicim, ja pareizi sapratu, tad nekādas sveču vainas nav iespējamas! Un tu jau pats pateici ka bijušas problēmas ar imobilaizeru. Kāds tur brīnums ja ar roku satinot vadus kopā var kaut kur sist cauri, varbūt tā nebija vienīgā vieta. Kāds tas imobilaizers īsti ir, vienkārša sikretka vai iekš atslēgas?

Link to comment
Share on other sites

Sekretka paļubomu nau, kāds tev Civic ir čali??? Tu strauji nebremzēji pirms apstājies vai kas tāds??? Man bembim bija tā, pirms piestāju pie viekala kārtīgi ieskrējos un strauji bremzēju, sanesu visu dīzeli uz priekšu un aizrījās, tad nācas tipa pasist pa starteri ar atslēgu ātri un viss aizgāja!!!! Un tā vairākas reizes!!! Pasist es tipa domāju pielaist, bet atri uzreiz noslāpēt, bet momentāli!!!! Un tā bez apstājas vairākkārt, kamēr pielec!!!!

Edited by bon1facijs*
Link to comment
Share on other sites

vainas var būt ellīgi daudz un caur forumu to ne vella nenodiagnosticēsi, var gadīties, ka šai lietus laikā ir dalītājā slapjums trāpijis un pietiek tikai noskrūvēt vāciņu nost izslaucīt izžāvēt un aiziet, var būt sūknis kā jau te minēja, var būt starterim mitrums/kāds kontakts nolecis vai sūdīgs palicis, var arī būt tas faqn imobilaizers, (tā nu gan manuprāt ir stulbākā lieta ko var likt mašīnai virsū), tāpat arī sivēniem līdz 95 gadam ir dzirdēts ka ecu ir tādā neforšā vietā kur krabis mēdz izēst virsbūvē caurumu un ecu paceļot tepiķi mirkst ūdenī un rodas visādas ķibeles..

Nu varianti ir ;)

ahok, atceļam starteri, to tu teici, ka griež. Pamēģini vai var uzstumt/uzvilkt ;)

Link to comment
Share on other sites

Nu lai motors darbotos daudz nevajag. Dzirksteli un benzhu. Parbaudi vai darbojas shiprices un parbaudi, vai ir dzirkstele.

Dzirksteli var parbaudit nonjemot svechu vadu un iebazhot iekhsa pirkstu un startejot. Bridinu - sapes! :)

Indzektorus var parbaudit rupigi klausoties vai ari pamerot signalu vai ari iznemot ara un paskatoties, vai sprice, vai ari paostot izputeju vai smird pec benzina.

Un var but nobeidzies benzina suknis vai sukna dorsinatajs. Parbaudi drosinatajus. Parbaudi ari tos drosinatajus, kas ir salona. Loti liela ari varbutiba, ka pie vainas signalizacija. PAmegini atslegt ar mazo atsledzinu.

Pie veikala neatstaj - nopizdjis.

beefs

Link to comment
Share on other sites

Sodien petiju un petiju, izradas dzirkstele ari nav, iespejams vaina sadalitaja, notiriju visus sledzisus, bet nekas nelidz rita jamauc uz laukiem, stav viena tada pasa honda rezerve, janomaina sadalitajs, ja vel tas nelidzes tad es nezinu..

Suknis darbojas, drosinatajus ari sodien parbaudija it ka visi ir normali..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

nu tad noņem nost dalītāja vāciņu izslauki, vēlams visu mašīnu dabūt sausā vietā, lai viš` dabū izžūt un vēl to vāciņu noņemot ieraudzīsi 4 tādas ķepiņas, viņas mēdz arī apsūbēt un tad arī ne velna nevar pielaist, tās pie reizes ar nazi vajag notīrīt, salikt atpakaļ un tad būtu jāiet! ;)

Ja nē tad svečvadi/drošekļi..

Link to comment
Share on other sites

Mans Clipsis ar šādu problēmu arī pāris dienas nostāvēja pie mājas, scenārijs tieši tas pats - atbraucu, noliku, nākamajā rītā klusums. Manā gadījumā vaina izrādijās vienkāršāka par vienkāršu - ar smilšpapīru un metāla birsti padzīvojos pa akumulatora klemmēm un klemmju vadiem. Joka pēc vari pamēģināt arī šādu variantu. :)

EDIT* Wops, pa miegam nepiefiksēju to, ka starteris griež. Ai feil. :slap:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

eee suka blje sodien tika nomainits dalitajs, bet blje tikunta nav dzirkstele, blje laikam bus jabrauc uz kadu servisu, kur lielaka dalja kretinu ples nenormalas cenas... Zajebale. Varu deret ka beigas bus kada sika vaininja, kuru, protams, tagad atrast nav iespejams.

ak ja vel iespejams ka abiem sadalitajiem vel ieksa mosk kau kas beigtss, maz ticams, bet mosk ka ta ir, laikam ta saucama spole jeb kas, cik skatijos tad neviens no abiem laikam talak nepado to suda stravu, lai gan lidz viniem vis tiek padots, parbaudiju ar veco labo vadu un lampinju..

Edited by SchWarZ ;)
Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...