Jump to content
GIGN Forum

Elatvijai Vajag Palīdzību


carlosinos
 Share

Recommended Posts

?Sveiks, spēlē browser spēli erepublik ? Ja nē, tad varu pateikt, ka viņa prasa maksimāli 1x tikt pie datora 24h laikā un sākumā uzklikšķināt 2 pogas. eLatvijai vajag jaunus lietotājus, a to mums tur diezgan sūdīgi iet. Nesen tika atkarotas 2 eLatvijas teritorijas Zemgale un Latgale no eSomijas. Kura mūs pamatīgi apcēja pirms tam. Tagad jau esam krietni spēcīgāki par viņiem. Ja uzaicināšu tevi ar ielūgumu pie 6lvl sasniegšanas dabūsi bonusu (un es arī ), bet tu iegūsi tikpat cik es, un daļu sava ieguvuma pat varu atdot tev, lai sākumā būtu vieglāk izdzīvot. Ieguvums būs 5gold, ko vienkārši strādājot iegūtu ~2 mēnešu laikā sākumā, tāpēc ar referrer ir tiešām izdevīgi reģistrēties spēlei. Ja spēlēsi spied uz linka un pievienojies.

Spēles būtība ir, ka katru dienu pēc 10.00 (pēc Latvijas laika), tu vari strādāt un trennēties, kā arī karot (sākot no 5lvl). Kā arī tu vari lasīt jaunākās ziņas kas notiek epasaulē. Kad būsi nedaudz vairāk iekrājis naudu tu vari izveidot uzņēmumu un pelīt naudu, vari pievienoties kādai no partijām un tikt ievēlēts kongresā, tikt par kādu no ministriem, vai pat par prezidentu. Iespējas spēlei ir daudz, un tā tiek pilnveidota visu laiku, kā arī tagad tiek strādāts, un nākotnē, spēle tiks iztulkota arī latviešu valodā. Tā kā palīdzi eLatvijai un pievienojies

Un reku īss ieskats, ko vajadzētu sākumā darīt: sākumā ej izvēlies reģionu vidzeme, jo tur ir uzbūvēta slimnīca un sasniedzot 5lvl varēsi iet karot, tad ej market-->job market un atrod darbu, un tad my places-->company un tur uzpied work, un vēl myplaces-->army un tur train, tad vēl skaties aukšā labajā pusē ir viens vecītis kas saka ko vajag darīt, dari to un ātri dabūsi lvl nu ja kādas neskaidrības ziņo iesaku arī pie community--> news palasīt jaunākos ziņojumu, daudz ko labu var uzzināt.

eLatvijas oficiālais forums

Un reku manual latviešu valodā

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...