mikussss Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 karo4 man ir cw serveris, bet man vajadzeetu taadu pluginu, kur 1. raunds uz nažiem, kaads newareetu pateikt, luudzu kaa vinju sauc, un kur viinju var nolaadet. un buutu ljoti labi ja pateiktu, kur man vinjs peectam ir jabāž... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisiemPaziistamais Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 reku ten ir , ja tev manuāli ir jāraksta tas "/knife" ,tad ziņo Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikussss Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 un vareetu luudzu pateikt kadaa mapee man vinjs jabaaž Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisiemPaziistamais Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Viņš ir jāliek plugins mapītē,tad jāieiet addons mapītē,jāatver plugins.ini un apakšā jāpieraksta smc.amxx laikam,vai kā to pluginu sauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikussss Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 (edited) paldies Edited August 8, 2009 by mikussss Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikussss Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 a vareetu pateikt, kaa lai uzlieku muuziku, kad kaads naak serveriii Link to comment Share on other sites More sharing options...
VisiemPaziistamais Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Tas jau ir cits jautājums,bet Kā Uzstādīt Loadingsound.amxx ? k-l-a-v-s 1.Ejam uz c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam nolādējam failu pašā apakšā!! Šo nolādēto loadingsound.sma liekam c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/scripting/ Bet pirms tam izdzēsiet veco loadingsound.sma!! 2.Tad kad esam jauno scripting failu ielikušii tad veram viņu valaa!! Un mēs redzam kad tur ir rakstīts divās vietās tavs.sound.mp3!! Tad abās vietas kur ir rakstīts tavs.sound.mp3 Pardevējam ar jusu muzikas faila nosaukumu no c:/program fails/valve/cstrike/sound/misc mapes!! Kad tas ir izdarits veram ciet loadingsound.sma failu!! 3.Tajaa pasaa scripting folderii ir fails "compile" Un atveram vaļaa!! Jums sākas scripting failu parbaude!! Kad apaksaa parādas "press enter to exit" Tad veram ciet šo failu!! 4.Tajā pašaa folderii ir mape "compile" un atveram šo mapii valaa un iznemam pluginu loadingdound.amxx!! Šo loadingdound.amxx iemetam pie c:/Program files/valve/cstrike/addons/amxmodx/plugins!! Ja visu esat izdarijušii pareizii tad visam būtu jājiet!! loadingsound.sma Tas plugins ir jānokompilē,labi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikussss Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 Man to newer valjaa, naw cita vieta, kur vinju var atrast ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now