dulais Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Tātad problēma ieliekot otru tādu pašu dupleta monitoru nobrūk viss dizains un tur kur jābūt monitoram rāda Fatal error: Cannot redeclare fragsort() (previously declared in /hosting.ctts.lv/17/www/index.php:65) in /hosting.ctts.lv/17/www/mon.php on line 27 Te kaut kur bija jau apspriests, bet nevarēju atrast. Edited August 7, 2009 by dulais Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 on line 27 Skaties 27 rindu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Class CounterStrike { un? Tu angliski laikam nejēdz. Cannot redeclare fragsort() (previously declared in Edited August 7, 2009 by dulais Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Ja Tu tik ļoti labi saproti, tad kāpēc tu šeit jautā ? Edited August 7, 2009 by laucinieks Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Es jautāju kā to izlabot ko tur vajag noņemt vai pielikt vai hvz ko izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Padomāsim... varbūt tā vietā, lai inklūdotu vienu failu 13246768 reizes, pietiek tikai ar vienu reizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Bet man vajag divus monitorus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 Tu jau vienreiz esi inklūdojis klasi un funkcijas, un vēl hz ko. Tu taču abiem monitoriem izmanto vienas un tās pašas (visdrīzāk) funkcijas. Vienreiz inklūdo funkciju/klašu failu un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted August 7, 2009 Author Report Share Posted August 7, 2009 Tu jau runā tā kā es būtu kaut kāds php guru un to saprastu. Es no PHP neko nejēdzu māku tik kaut ko palabot un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZhaKS Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Nu kurš pie tā vainīgs ka esi dabūjis ļevo kuru pats neizproti? un lapā viņu 2x nevar inklūdot? Pameklē vai kautkur nopērc tādu kuru var, tepat gignā bij tak monitors par brīvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now