GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) yo,šodien dabūju nenormāli krutu videokarti,bet tas nav par ko iet stāsts.. ieslēdzu pc sainstalēju draiverus,gribēju apstīties youtubē normālus viģikus - wtf? username orandžš lābi,es domāju youtube uzķīlēta,ieeju draugos wtf? pie logina lapas apakšā sadaļa "Sludinājumi" orandžā krāsā,viņš laikam rāda ka es esmu apmeklējis tādas lapas ,kapēc tā? p.s mozillas versija: 2.0.0.12 >> 3versija sūkā dirsu ar savām giga pogām n shit Edited August 6, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Pārinstalēt mozillu provēji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D00M Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 esi mēģinājis clear private data? T.i. izdzēst visus iepriekš apmeklētos linkus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Viss tas ir mēģināts,nenāktu te taisīt lieku topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edgars1992 Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Reģistrus arī izstīriji? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 (edited) ja tu domā entries @ regedit, tad JĀ. Edited August 6, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Hmm, paprovē pārlikt veco videokarti. Ja pārliec un viss ir normāli, tad var meklēt videokartes settingos, ja tāpat tad var meklēt citur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Joka pēc arī to es izmēģināju,nekā nelīdz :| ,MISTIKA ka saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Izskanē ar Spybot S&D, Malwerbyte un antivīrusu kāds tev ir virsū, ganjau kkādu drazu esi noķēris Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Zini tādu sūdu "malware" ? karoč, izskenēju atrada kkādas 89 drazas,izmetu visas ārā un iedomājies! nekādu panākumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laucinieks Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Spybot S&D, Hijackthis, Savu antivīrisu, esi pacietīgs un izskanē ar šiem arī, jo katrs skanners atrod vīrusus, kas ir viņu datubāzē, un malware skannerim nav visi vīrusi, spyboti datubāzē. Ieteiktu uzlikt Limited User. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 Problem has been solved in one of the most easiest and funniest ways- System Restore. iespējams ka šis topiks var tikt aizslēgts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts