baran4oks Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 karoche liet taada, ka ik pa laikam uzmet baigo pingu, shaut praktiski nereaali, reizeem iet sliideni un tiiri ok, bet uzreiz naakoshajaa mirklii viss raustaas... interps, reits, wind fir off, v sync arii izrubiits. nekaada cita softa fonaa nav. aa, un shitas windows ir 32bit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 5, 2009 Report Share Posted August 5, 2009 (edited) system spec's,lūdzu un vēl gribēju piebilst,tas ar to pingu iespējams : cl_resend 2 ir? edit: kā ar virtual memory? Edited August 5, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran4oks Posted August 5, 2009 Author Report Share Posted August 5, 2009 resendu pamainiiju, ipriekjsh 6 bij.. bet paljubomu nekas nemainiijaas. nu ar to virtual memory ir kaa ir!! baigi biezhi ir mests tas errors ka vinjas ir par maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 Nu tad uzliec lielāku Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran4oks Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 nu bet kaads tur sakars ar kautkaadu aatrumu ja uz xp shitaada gljuka nebija? shitais septiitais jau ja ne pat mazaak maizi rij Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 tapēc ka @ XP noteikti ir savādāk ar to virtual memory,davai ieej hvz kur,es Win 7 nepārzinu,bet atrodi un ieliec 2x vairāk nekā tev rams ir un viss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran4oks Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 total pagin file size for all drivers : 1024 rams man 512. paļubē nekas nemainās Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEAR Posted August 6, 2009 Report Share Posted August 6, 2009 (edited) nav pareizi,tur ir jābūt kur pats vari ielikt edit: tā arī nepateici,ramu,proci,video Edited August 6, 2009 by GEAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
baran4oks Posted August 6, 2009 Author Report Share Posted August 6, 2009 nu man taada sajuuta itkaa vinjsh pats automaatiski buutu jau visu palabojis kaa labaak! ja windows 7 taa nemeedz dariit tad palabojiet mani. rams 512, video karte nvidia kkaada 256, athlons 2k mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
h1tex Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 (edited) Tu buutu bijis baigais dzheks, ja buutu paskatiijies uz leju, kur es jau sho jautaajumu prasiiju. Ar 512mb ramu tu vari iet skriet pret sauli, man bija 1,5gb un nevilka, sencim bija virs 2gb, viss idiaali. Nu est vish eed vairaak neka XP, psihycal memory man visu laiku tur uz 30, bet pasham windowsam kaa prasiiba rams ir mazs, bet liidz tu saaksi speeleet kaadu speeli vismaz, vajag 2gb rams, tas pats kas vistai. Nu un ja esi tik paarliecinaats par savu pc http://www.iobit.com/gamebooster.html novelc sho, meegini tad !!! Edit. Samuray, nu man vismaz nav beta ! Nezinu ka barankai . Edited August 7, 2009 by h1tex Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 7, 2009 Report Share Posted August 7, 2009 īsti jau prāts nav spēlēt spēles uz BETA operētājsistēmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now