ry. Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 http://www.1a.lv/special/akcijas/?aid=2079080 Ir kāds kautko ņēmis? Vai varbūt kāda jūsu paziņa? Ir doma paņemt 400 ls vērtībā stafu, bet kā tur ir ar tiem procentiem un prasībām, par darba vietu minimālo algu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarChaser Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Nu līzings ir un paliek līzings. Cik esmu ņēmis tehniku bodē uz līzinga, vienm. ir prasīts, kur es strādāju (oficiāli, nevis, kur roku grāvjus)! Tātad, domā pats, ja nekur nestrādā kā nākas, tad jāmeklē kāds cits, kas Tev veiktu pasūtijumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 (edited) ry. nu parēķini ja tu piemēram ņem kompi pa 399.00 LS uz 12 mēnesiem un tev katru mēnesi jāmaksā 35.30LS izrēķini cik pārmaksā, ā laikam noņem vēl tos 50.00 LS kurus tu veic it kā saucamo pa pirmo iemaksu!!!!Tikko izrēķināju tu pārmaksā 74.60LS Edited August 4, 2009 by bon1facijs* Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted August 4, 2009 Author Report Share Posted August 4, 2009 Tas loģiski, ka prasīs šo visu, bet es prasu vai kāds šeit ir ko ņēmis un kādas ir tās prasības. Par to pārmaksu pie dibuā, kautvai 200 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted August 4, 2009 Report Share Posted August 4, 2009 Nu man portatīvajam pēdejie divi mēneši palikuši, problēmu nekādu lielo nau, es ņēmu 220.lv, vienu mēnsi gan iznāca, nokavēt maksu, bet bija kautkāds piecīts pa virsu!!!Ā un kompim labāk doties pašam pakaļ, vienīgais, ja nedzīvo Rīga, jo iespējams ka pigāde ir bezmaksas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now