T0masS Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 Jā, my bad. Visiem šogad ir iespēja pārtraukt līgumu, ko Lebrons jau izdarīja. Būs interesanti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 galvenais, lai Melo ar Lbj nespēlē vienā komandā Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 galvenais, lai Melo ar Lbj nespēlē vienā komandā un kas tad notiktu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted June 25, 2014 Report Share Posted June 25, 2014 un kas tad notiktu? Nekas, bet jēga 2 superzvaigznēm spēlēt vienā komandā, ja viņi abi ir 3. numuri? Carmelo var spēlēt kā ceturtais, bet tāpat neredzu jēgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Nu ko vīrieši uzvar visus kā jau bija gaidīts, ja jau reiz tik viegla grupa savādāk i būt nevarēja.. Bet mūsu mazie U16 džeki gan parādīja pautus šodien Rītā vēl Spāņus jauzvelk kam bilance čempī 2:5 un SUDRABS būs iekritis kabatā nahaļavu nav slikti Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Nu ko vīrieši uzvar visus kā jau bija gaidīts, ja jau reiz tik viegla grupa savādāk i būt nevarēja.. Bet mūsu mazie U16 džeki gan parādīja pautus šodien Rītā vēl Spāņus jauzvelk kam bilance čempī 2:5 un SUDRABS būs iekritis kabatā nahaļavu nav slikti u16 nekad nav uzvarējuši spāņus, pirms 4 gadiem vispār ierija ar -30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 u16 nekad nav uzvarējuši spāņus, pirms 4 gadiem vispār ierija ar -30 bet šogad spāņi sūkā Tā kā ir iespējas Dinamo mājās arī nekad Kazaņu nebija vinnējusi Aizvakar tak to izdarīja Vnm visam pienāk 1mā reize Cerības vismaz ir, bet nu īstu tādu līderu komandā diemžēl mums nav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 bet šogad spāņi sūkā Tā kā ir iespējas Dinamo mājās arī nekad Kazaņu nebija vinnējusi Aizvakar tak to izdarīja Vnm visam pienāk 1mā reize Cerības vismaz ir, bet nu īstu tādu līderu komandā diemžēl mums nav... nu serbus viņi ar +14 paņēma, bet mēs serbiem ierijām Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 u16 nekad nav uzvarējuši spāņus, pirms 4 gadiem vispār ierija ar -30 Kaa tu vari salidzinaat juniouru chempionaatu, kads tas bija pirms 4 gadiem? es saprotu, ja vinji u20 tagad butu. Taa ir jauna un pa visam cita paaudze. Latvija chempiii rada monstruaalu aizsardziibu, un izredzes vineet spaanjus ir ljoooti lielas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted August 29, 2014 Report Share Posted August 29, 2014 Es tach teicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 (edited) kāds bar pateikt kādu saitu kur var HD streamot pasaules čempja spēles? jav adradu Edited August 31, 2014 by B3NDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted August 31, 2014 Report Share Posted August 31, 2014 kāds bar pateikt kādu saitu kur var HD streamot pasaules čempja spēles? jav adradu iedod linku, es tik spaņu spēles sopcast redzu. Pat asv spēles nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted September 1, 2014 Report Share Posted September 1, 2014 http://firstrowsportshd.com/basketball/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 Nu ko šogad būs jautra LBL sezonas sākums Liepāja labu sastāvu pagaidām salasījuši, cerams ka Jurevičus paliks Liepājā un viņam sagrabinās pietiekami naudas... BARONS ar KAMBALU un K.VALTERU vispār izskatās SUPER Vefs skatos šogad spiedīs uz jaunatni ēeee a kas ar Janichenoku notiek"?Joprojām bez līguma tāpat kā Blūms??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted September 30, 2014 Report Share Posted September 30, 2014 njā, liepājas lauvas un barons sastāvu teicami papildinājuši. Man kā valmieras fanam tas baigi nepatīk, jo būs pagrūti cīnīties par bronzu, jo kaufmanis vēl prom un vēl daži ļoti labi spēlētāji Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Nu ko, rīt NBA iet gaisā. Šitik ļoti sezonu vēl , laikam, nebiju gaidījis. Go Knicks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Nebija brīdī, kad Lebrons un Bošs aizgāja uz Heat? Bet taisnība ir. Tik daudz un dažādu intrigu. Varbūt šogad nebija tik daudz MEGA transfēru, kā iepriekšējais gads (LBJ un Love vienīgi), tomēr tajā pašā laikā bija virkne ar nedaudz mazāka mēroga pārejām, kas padara visu saistošāku! Jūsu favorīti pirms sezonas? Pēc fināla pacelsim šos postus augstāk. Vienmēr esmu bijis par Spurs - mani favorīti. Kā ir ar Jums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 Par Heat, Wade beidzot varēs apliecināt atkal, ka bez Lebrona tā komanda ir konkurentspējīga Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 sakat ko gribat bet es esmu Lakers fans for life!! Iet vai neiet bet Kobe nav taads miizals kaa LBJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted October 27, 2014 Report Share Posted October 27, 2014 sakat ko gribat bet es esmu Lakers fans for life!! Iet vai neiet bet Kobe nav taads miizals kaa LBJ kādā ziņā mīzals?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abcdefuck Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 kādā ziņā mīzals?? da pat necenties runāt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted October 31, 2014 Report Share Posted October 31, 2014 da pat necenties runāt. nu bļa paskaidro gudriniek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Vel triāls pāris dienas, - http://www.nba.com/global/promo/?gr=www 22:30 LAC vs SK Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELLESMVul Posted November 2, 2014 Report Share Posted November 2, 2014 Vel triāls pāris dienas, - http://www.nba.com/g...l/promo/?gr=www 22:30 LAC vs SK kā viņu palaist? Es regojos un ielagojos, bet tāpat neiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
sluT Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Šo esat redzējuši? https://www.youtube.com/watch?v=y_nT_Um1qf8#t=18 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now