Jump to content
GIGN Forum

6. Līmenis Sasniegts! Bet Ko Darīt Ar Pirmo Iegūto Zeltu?


Teddy
 Share

Recommended Posts

Viens no variantiem varētu būt noguldīt tos Latvijas Bankā (Central Bank of Latvia jeb CBoL). Cik var noprast no pēdējās CBoL atskaites, tad tās noguldījumu procentlikmes ir 3,5% nedēļā.Tas nozīmē, ka, noguldot 5 zelta gabalus, pēc nedēļas tu varētu saņemtatpakaļ no CBoL 5,175 zelta gabalus. Noguldījumu pieteikumi sūtāmi Central Bank of Latvia.

Vel viens variants varētu būt ieguldīt tos uzņēmējdarbībā.Saskaņā ar eRepublikas mehāniku, nopietnu uzņēmējdarbību spēlētājs varsākt tikai sasniedzot 11. līmeni, kad ir iespējams nodibinātorganizācija, kura pēc tam var veidot vai pirkt ražošanas uzņēmumus. Janu tomēr gribi mesties biznesā iekšā jau pēc 6. līmeņa sasniegšanas,tad ir iespējams savus 5-10 zelta gabalus ieguldīt kādā kopuzņēmumā (jopirmā uzņēmuma nodibināšanai vajadzēs aptuveni 27-30 zelta gabalus),kurā ir vismaz viens 11. līmeni sasniedzis spēlētājs. Šo ceļu jauniemspēlētājiem gan es nerekomendētu, jo 6. līmenī vēl nav uzkrāta tāspēlēšanas pieredze, kāda ir 11. līmenī. Agri izdarīta kļūda vēlāk varatņemt spēlētprieku. Ja nu kas, tad te ir laba uzņēmējdarbības pamācība spēlētājiem iesācējiem.

Sasniedzot 8. līmeni, par 2 zelta gabaliem ir iespējams izveidot savu avīzi,tādējādi uzsākot savu izdevējdarbību. Te gan jāsaka, ka, ja vien avīze nesniedz kādus maksas pakalpojumus (sludinājumus, apmaksātusreklāmrakstus), tad ar avīzes izdošanu pelnīt īpaši nevar. Šī iespējatoties var tikt izmantota sava viedokļa paušanai un, ja rakstītais ir pasniegts pārliecinoši - citu spēlētāju viedokļa ietekmēšanai par to vai citu jautājumu.

Vēl jau protams ir daudz un dažādu veidu, kā iztērēt savu pirmo zeltu, taču vienu gan iesaku - neiztērē to par dārgiem ieročiem un citām ekstrām.Nāks laiks un arī to tu varēsi atļauties (ja prasmīgi spēlēsi), taču savus pirmos 5-10 zelta gabalus nav lietderīgi šādi izšvindelēt.

laikraksta "Tautsaimnieks" redaktors Zemessargs.lv

Atsauce: http://www.erepublik.com/en/article/6-l-me...tu--876374/1/20

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...