Naurens Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 Help! :blink: esat redzejusi internetaa tas cameras...nu kjipa domino un kas tur vel!onradio.lv tadas ir...nu kjipa kads nezin ka lai es ielieku sava majaslapa ari tadu? P.S. Kads Nezin Ka Majaslapa Ar Joomla dzineju vareetu ieliktPiemeram TV programmu lai vinsh rada ko tgt pa tv rada vai kko tadu...un es tur gribu ielikt to te dchubu, trackerui, cs serveru un tadu pingeri BET ES NEMAKU UN GOOGLE.LV ATROD KKADUS SUDUS UN VEEL PA ESPANIOL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blindmind Posted July 30, 2009 Report Share Posted July 30, 2009 bļin, es teikšu tā, aizmirsti vispār par majaslapa veidošanu, ja esi tāds daunis un nevari iemācīties kaut cik html un css, un vēl pat apstīties source kodā, un nokopēt jobano sūdu ko tev tur vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naurens Posted July 30, 2009 Author Report Share Posted July 30, 2009 Bļed Es Jau To Zinu KA HTML ir jaieraksa tas kods jobanais b3t itka es ivnu kkur neta varetu atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Ar šādu attieksmi tu nekādu palīdzību nedabūsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now