Jump to content
GIGN Forum

Zinu Kad Sadi Jautajumi Ir Daudz, Bet Nevaru Atrast Konkretu Risinajum


KAAJAA
 Share

Recommended Posts

Man ir linksys ruteris itka kautkada otra versija, velos forwardot portus bet kad forwardoju portus caur kautkadu progu ko sauc par PFconfig man nez kape vini neforwardojas paliek tas pats 192.168... :)

Es no shadam lietam neko nesajadzu, tadel butu labak ja butu kartiga pamaciba caur skype lai atri varu jautat kad kautko nesaprotu., varat ari stastit visu seit pat!

Vnk gribu hostet savu cs serveri, webs jau uztaisits bet pats serveris neiet :D

Jau pirmstam pasakos par atbildem :);)

Link to comment
Share on other sites

Labi, sāksim ar to, ka ej start/run un ieraksti cmd. Kad atveras melns logs, raksti ipconfig. Tad jāparādas vairākām rindām ar informāciju. Man piem. ir IPv4... 192.168.1.101. Tev varētu būt tāds pats vai arī pēdējie 2 cipari atšķirties. Īsāk sakot, iegaume to skaitli 192.168.1.1**. Tālāk, ieslēdz browseri un ieraksti 192.168.1.1, ievadi niku un paroli (standartā admin/admin). Kad esi ielogojies, dodies uz "Applications & gaming" un nonāksi skatā augstāk dotajā linkā bildē nr.4. Tālāk izdari tukšajā rindiņā tā kā bildē nr.6 un lodziņā "To IP address" raksti to, ko sākumā parādīja, kad uzrakstīji "ipconfig". Tālāk "save settings" un restartē rūteri.

Ceru, ka sapratīsi manu domu gājienu un jācer, ka es sapratu, ko tu gribēji.

Link to comment
Share on other sites

uz tastatūras nospied Print screen tad dodies Start->Run tur ieraksti mspaint atvērsies Molberts, tālāk nospied Ctrl+V un ievietosies screenshots, tad nospied Ctrl+S un saglabā failu, tālāk dodies uz bildem.lv un augšupielādē skrīnu. tad ievieto šeit linku uz viņu. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...