Jump to content
GIGN Forum

Geimi Lanā Divatā


macho
 Share

Recommended Posts

topic SAYS IT ALL

the winner takes it all

tātad - es meklēju kādu geimu (vecāku par 2006 gadu, ja jaunāku tad ar relatīvi maziem system requirements) kuru ir inčīgi spēlēt divatā LANā. UN - kas nav šūteris.

labi piemēri:

dungeon siege

heroes 3

age of empires 2

slikti piemēri:

half-life 2

call of duty 4

anno 1404

p.s.

var arī tādas, kuras ir inčīgi spēlēt uz viena kompja, teiksim shadowgrounds. bet tādu ir superretums.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Company of heroes. Tā ir stratēģiskā spēle pa otro pasaules karu. Viens spēlē ar vāciešiem, otrs ar amerikāņiem. Var būvēt bāzes, visādas mašīnas, tankus, var arī pilnviedot gan tehniku, gan Es te varētu visu dienu rakstīt cik tā spēle ir forša un cik daudz iespēju tajā ir. Var izvēlēties divus spēles veidus, viens ir vienkārši uz bāzes iznīcināšanu un otrs ir kontrolpunktu ieņemšana. Pats Nez cik stundas esmu spēlējis LAN'ā. Dievīga spēle! Vienīgais diezgan gara. Viena spēle ilgst 1-2h. Man vislabāk patīk pati pirmā daļa (2006 gada). Opposing fronts vēl arī ir spēlējama, bet tales of valor galīgi nepatīk, pārak daudz jaunu lietu, galīgi nav vairs vecais labais CoH

Link to comment
Share on other sites

Lai neveidotu jaunu topiku, būtu forši, ja kāds iespamotu arī spēles, kas ir spēlējamas uz viena datora ar diviem džostikiem. Macho jau itkā ierakstīja savā postā par shadowgrounds, bet man šķiet viņš nepietiekoši uzsvēra, cik forši tomēr ir uz viena datora, kas pieslēgts pie projektora, maukt divatā, sēžot gultā, kaut kādu RPG un strebjot aliņu, kurš protams ir turpat pa rokai. Es jau te savulaiku izmeklējot, bet neko labu neatradu... ak jā, spltiscreen nebūtu vēlams, jo tas vairs nav tas... vislabāk ja viss notiek viena ekrāna ietvaros.

Link to comment
Share on other sites

Tu gadiijumaa nedomaa street fighter 4?

Mees ar draugu parasti kapaajaam visas iespejamaas sporta speeles, saakot ar futbolu beidzot ar volejbolu. Lai tas viss tik aatri neapniktu mees speeleejam uz naudu, laikam 1ls vai 2ls partija! Tad kad esi pakaasis pa vakaru 5 speeles tad afigena gribas atspeeleeties!

Link to comment
Share on other sites

es nezinu, es, piem, kad zaudēju man rītīgi rauj galvu ciet un tādā gadijumā spēlēt uz diviem datoriem nevis ka tavs sakāvējs sēž tieši blakus tavam elkonim

mazam interesanti bija močīt MK, bet tas jau defs :)

Link to comment
Share on other sites

vēl ir variants novilkt oldskūl konsoles simulātoru un tad raut visas žiliton un segas kubikspāles. bet uz pohiņu jau viņas tāpat izskatīsies kā trešais fallout.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...