rusty Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 es vēlētos palūgt iespēju paziņot eventus iekš steam gign community. situācija ir palikusi tāda, ka pat pēc 1h sēdēšanas es (un citi ar) neesmu spējīgs sagaidīt normālu cilvēku peiplūdumu.. nu tad, kad servers tik ļoti iztukšots es pasludinātu comminity, kad notiek vnk gaļas vakars...domāju tas varētu atdzīvināt šo bez pūlsa palikušo serveri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 gignam dziivibas sula tek aaraa... atbalstu rusty luugumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted July 18, 2009 Report Share Posted July 18, 2009 Nu bļaāviens ir vasara, ko Tu gribi? Drīzāk mūždien aizņemtais worms varētu uztaisīt kādu pluginu, kur admini var mest eventus iekš steam grupas. EDIT: awwww, rastij, 2 posti ir visur. Labas zāles lieto, ja visur rēgojas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted July 18, 2009 Author Report Share Posted July 18, 2009 omg..tu visur čīksti pa vasaru! no 5.4 k cilvēkiem, kas grupā 30 jau spēs savākties. btw tika uzliktas tiesības. paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts