Jump to content
GIGN Forum

Reģistrācija Un Pirmā Nedēļa


Teddy
 Share

Recommended Posts

Reģistrācija:

1. Izmantojat ielūgumu, lai reģistrētos un saņemtu bezmaksas zeltu.

Precizējums : sasniedzot sesto līmeni 5 zeltus saņem pats spēlētājs, kurš šo līmeni sasniedzis un arī spēlētājs, kurš viņu ir ielūdzis. Pie tam, cilvēks, kurš ir ielūdzis 10 spēlētājus, saņems vēl papildus piecus zeltus. Reģistrējoties bez ielūguma, zeltu nesaņem neviens!

Salīdzinājumam : 1 zelts ir līdzvērtīgs aptuveni 150-200 latiem. Par vienu zeltu var nopirkt 100 maizes klaipus. Par 20 zelta gabaliem var izveidot savu uzņēmumu. 5 zelti - tā ir pietiekoši liela summa ne vien iesācējiem, bet arī augsta līmeņa spēlētājiem. Ir vērts padomāt par atkārtotu reģistrāciju, ja piereģistrējāties bez ielūguma.

Uzmanību : vairāk kā viena spēlētāja izveidošana ir spēles noteikumu pārkāpums un administratori šādu pārkāpēju izķeršanā ir diezgan azartiski. Lai arī noteikumos minēts, ka drīkst spēlēt vairāki spēlētāji no vienas IP adreses, tomēr labāk no tā atturēties. Tāda iemesla dēļ no spēles ir izslēgti divi no līdzšinējiem trim eLatvijas prezidentiem.

2. Izvēlieties savu segvārdu.

Ja izmantosiet atšķirīgu segvārdu spēlē, forumā un skaipā, tad tas var novest pie kādiem pārpratumiem.

3. Izvēlieties labu reģionu, kurā sākt savas gaitas spēlē.

Vēlāk varēsiet arī pārcelties uz citu. Autors rekomendē "West Siberian Region".

Vispirms izvēlieties valsti, kurā dzīvosiet - šajā gadījumā Krieviju un pēc tam reģionu - West Siberian Region.

Apsveicu!

Jūs esat nonākuši Indonēzijā. =)

---

Tulkotājs personīgi iesaka doties uz Indonēziju pa taisno - izvēloties reģionu "Java". Protams, var ņemt arī citus reģionus attīstītās valstīs, bet labāk pieturēties pie šiem, jo tad nebūs vēlāk pārpratumu.

---

Pirmā diena eRepublikā

Wellness : 50 / EXP : 0 / Skill : 0 / Strength : 1

1. Iekārtojieties darbā (Q1) +5 EXP

Jaunajiem spēlētājiem vēlams iestāties kompānijā ar Quality 1 (viena zvaigznīte). Pat arī tad, ja citās maksā vairāk. Kamēr jūs neesat sasnieguši piekto pieredzes līmeni, jums nav iespēja atjaunot veselību slimnīcā. Darbs augstākas kvalitātes kompānijā jūs var ātri piebeigt vai arī nāksies veselības uzturēšanai tērēt vairāk naudas. Ir, protams, izņēmumi, bet kamēr pilnībā neizprotat spēles noteikumus - labāk neriskēt.

2. Strādāt +1 EXP

Ieejiet kompānijā, kurā nupat pieteicāties darbā (my places -> Company) un spiediet uz pogas Work. Jūs nupat smagi pastrādājāt. Attiecīgi jūs zaudējāt Wellness punktus atbilstoši zvaigznīšu daudzumam kompānijai, kurā strādājat. Vēl, protams, jūs saņēmāt nedaudz naudiņas. Nedaudz - patiešām. Bet ar laiku, augot jūsu prasmēm, augs arī samaksa par darbu.

3. Ielādējiet avataru +2 EXP

Atrodiet piemērotu avatar bildīti sev un ielādējiet to. Saņemsiet experience punktus par to.

Uzmanību : nepiemēroti un nepiedienīgi avatari reizēm var būt par izslēgšanas no spēles iemeslu. Izlasiet spēles noteikumos.

4. Nopērciet ēdienu

Dodieties uz tirgu (Marketplace) pēc ēdiena. Izvēlieties vislētāko ēdienu un nopērciet tik, cik varat atļauties.

Ēdiens tiek apēsts automātiski katras jaunas dienas sākumā. Par to jūs saņemat Wellness pieaugumu +1 EXP. Reizēm spēlē ēšana kavējas un tas var nenotikt pat vairākas stundas pēc dienas sākuma. Neceliet paniku - ēdiens tiks apēsts. Galvenais ir nepsihot!

Uzmanību : Ja jūs esat iestājušies kompānijā, kura ir augstāka par Q1, tad to kompensēt var tikai ar dārgāku ēdienu. Ja jums ir Q2 darbs, tad jums arī jāēd Q2 ēdiens. Diemžēl augstākiem līmeņiem tas darbojas arvien sliktāk un sliktāk. Turklāt Q3 ēdienu visdrīzāk pagaidām jūs nevarēsiet atļauties.

--->2. līmenis 8 EXP

Tiklīdz būsiet saņēmuši 8 EXP punktus, jūs sasniegsiet 2. pieredzes līmeni. Tagad jūs varat trenēties.

5. Trenēšanās +1 EXP

Dodieties uz armiju (Army). Uz spiediet uz Train. Jums pazeminājās veselība un palielinājās spēks. Atkārtojiet trenēšanos katru dienu bez izņēmuma. Citu iespēju palielināt spēku nav - tāda ir tikai viena katru dienu.

Uzmanību : reizēm raksta, ka pirmajās dienās vēlams netrenēties. Tas tā nav. Ja sekosiet augstāk norādītajām instrukcijām, tad problēmu nebūs.

---

Otrā diena eRepublikā.

Wellness : 49.02 / EXP : 10 / Skill : 0.5 / Strength : 1.5

--->3. līmenis, 10 EXP

Pēc automātiskās ēdiena patērēšanas otrās eRepublikas dienas sākumā tiek iegūts +1 EXP punkts. Kopā ar pirmās dienas 9 EXP punktiem tas dod 10 EXP punktus. Rezultātā tavam spēlētājam tiek piešķirts trešais līmenis. Tas nozīmē, ka tagad tu vari ceļoti pa visu pasauli, lai gan visticamāk, ka tā nenotiks, jo sākumā nepietiks nauda biļetēm.

1. Strādāšana +1 EXP

2. Trenēšanās +1 EXP

---

Trešā diena eRepublikā

Wellness : 48.05 / EXP : 13 / Skill : 1.00 / Strength : 2.0

--->4. līmenis, 15EXP

Trešajā dienā atkārtojam to pašu, ko darījām otrajā.

1. Strādāšana +1 EXP

2. Trenēšanās +1 EXP

Šajā dienā tu kļūsti par pilntiesīgu eRepublikas iedzīvotāju. Tagad tevi gaida ne tikai kampānijas ar valsts atbalstītām atbalsta programmām. Pat ja kompānija izdomās tevi atlaist, uztraukumam nav pamata, jo tavs skill's jau ir 1.00 un citas kompānijas tevi gaidīs ar atvērtām rokām.

Ceturtā līmeņa iegūšana ļaus tev uzaicināt savus draugus un paziņas uz spēli ar ielūgumu, ko pats saņēmi, ja nereģistrējies pa tiešo erepublikā.

---

Ceturtā diena eRepublikā

Wellness : 47.09 / EXP : 16 / Skill : 1.25 / Strength : 2.2

1. Iespējama darbavietas maiņa

2. Strādāšana +1 EXP

3. Trenēšanās +1 EXP

Šajā dienā apiet 72h, kas ir obligāti jāpavada kompānijā, kurā pieteicies. Pavisam droši, ka kompānija, kurā sāki strādāt, piedāvā salīdzinoši zemu algu un darba tirgū skill 1 strādniekam parādās daudz pievilcīgākas vakances.

Tātad ir nepieciešams vispirms darba tirgū sameklēt savu nozari, sava skill'a diapazonu. Ja ir atrasta labāka vakance, respektīvi, ar labāku algu, tad šobrīdējās kompānijas lapā var spiest Resign un pāriet uz jauno darbavietu tieši tāpat kā to darīji pirmajā dienā.

Uzmanību : Nebūtu vēlams iestāties darbā, kura kvalitātes līmenis ir lielāks par 1

Uzmanību : Atceraties, ka spēlē ir trīs skill'u veidi. Ņemat darbu, kas atblist jūsu sākumā izvēlētajam skill'am.

---

Piektā un sestā diena eRepublikā

Wellness : 46.14 / EXP : 19 / Skill : 1.75 / Strength : 2.6

Wellness : 45.20 / EXP : 22 / Skill : 2.00 / Strength : 2.8

1. Strādāšana +1 EXP

2. Trenēšanās +1 EXP

Līdzšinējās dienās tev visticamāk ir kļuvuši skaidri spēles noteikumi un principi, kā arī būsi sapratis, ar ko tuvākajā laikā nodarbosies.

Sestajā dienā pēc strādāšanas un trenēšanās tev būs 24exp un skill's 2.00, kas septītajā dienā ļaus atkal pētīt darba tirgu un skatīties vēl labāk apmaksātas darbavietas.

---

Septītā diena eRepublikā

Wellness : 44.27 / EXP : 25 / Skill : 2.25 / Strength : 3.0

--->5. līmenis, 25 EXP

Tālāk situācija izskatās šādi: par ēšanu tiek iegūts +1exp punkts, kas kopā ar jau iegūtajiem 24exp punktiem dod 25 EXP punktus un piekto līmeni. Piektais līmenis spēlētājam dod iespēju karot.

Uzmanību : Karā pēc idejas var un vajag izmantot ieročus, bet no tevis kā ļoti jauna cīnītāja ir maza jēga, tāpēc nav vērts iztērēt naudu dārgos ieročos, kuri domāti īstām kaujām, bet vajag cīnīties ar plikām rokām šajos treniņos. Tātad pirmās cīņas notiek bez ieročiem.

Karošanas iespēja, pirmkārt, tiek izmantota tāpēc, ka pēc tam ir iespēja ārstēties slimnīcas, bet, otrkārt, ja ir īsts karš ar pretinieku. Šajā spēles stadijā tu vari arī neizvairīties no augstas kvalitāte darba vietām, jo karš un slimnīca dod iespēju dienā iegūt maksimums 40 wellness vienības.

1. Trenēšanās +1exp

2. Cīnīšanās vienu reizi +2 EXP

3. Slimnīcas pakalpojumi

Atverat reģiona, kurā atrodaties, pārskatu. Blakus slimnīcai ir atrodama poga heal, kas pēc nospiešanas dos +50 wellness. Saņemto dzīvību skaitu nosaka slimnīcas kvalitāte. Piektā līmeņa slimnīca dod +50 wellness, ceturtā līmeņa +40 wellness utt. Ja reģionā, kurā dzīvojat, nav slimnīca, tad tu nevari tikt ārstēts.

Uzmanību : Slimnīcā var ieiet tikai vienu reizi dienā pēc vismaz vienas cīnāšanās. Arī ja maināt reģionus, nevarēs vairāk apmeklēt slimnīcu.

4. Strādāšana +1 EXP

Strādāt būtu vēlams ar dienā maksimāli iespējamo wellness līmeni, kas darba devējam ļoti patiktu.

5. Cīnās vēl 3 reizes un iegūst +6 EXP

--->6. līmenis, 35 EXP

Šajā brīdī tu esi nodzīvojis eRepublikā veselu nedēļu un sasniedzis sesto līmeni, par ko no spēles saņem dāvanu - 5 zelta monētas. Ja tu esi uzaicināts uz spēli, tad 5 zelta monētas saņem arī spēlētājs, kurš tevi uzaicināja, kā arī viņš iegūst +1 pie uzaicināto spēlētāju skaita. Par katriem 10 spēlētājiem, kuri sasniedz šo sesto līmeni, viņam dod spēle dāvanu 5 zelta monētas.

Padomā, pirms iztērē šo zeltu. Daudzi ir zeltu tērējuši pārgalvīgās idejās, kas beigušās neveiksmīgi, piemēram, kompāniju dibināšana vai Q1 House pirkšana.

Š

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Nedaudz novecojusi pamācība. Uz Sibīriju vai Indonēziju, piemēram, noteikti nepārcelieties. Latvijā dzīve ir gājusi uz augšu. :)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...