Endijs_Dzerkalis Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Realtek ALC888/1200 @ Intel 82801IB ICH9 - High Definition Audio Controller [A-2] Ро ir mana skaвns karte un man vajag viтai dabыt driverus priekр Vistas. Es nezinu, kas un kв, bet man saka ka Driveri ieinstalзti ir, bet ka klausos mыziku Winampв vai Media Player ir vienkвєsi klusums. Kвda varзtu bыt problзma? Cik saprotu man driveri ir, bet ko tad citu man vзl vajag? Varbыt Kodeksus or kaut ko tвdu??? Lыdzu palоdziet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dulais Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Pameklē K-Lite Kodeku paku tā esot baigi laba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 mātes plates kastē nebija diska? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Kr4, kodeki nav pie vainas, jo nokačāju speciālu Kodeku paku priekš vistas, i arī to k-lite paku priekš vistas, bet nekāda rezultāta. Lol, disks, tad ir, bet tie driver nedarbojas kā vajag... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Mātes plates ražotāja mājaslapā nokačā svaigāko sound card draiveri. Pirms instalē jauno, veco noinstalē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Nokačāju no mājaslapas driverus, bet tikuntā neiet. Viss rāda ka skan, bet tumbas, austiņas neskan. WTF?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Tev visur nav skaņa? Iekš Control Panel -> Sound neesi ieķeksējis "Mute"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 Nē. Mute nebija Man aizmugurē ir 6 sloti kuros likt iekšā tumbas un ausis. Neviens no viņiem nestrādā izņemot vienu vienīgu melnu slotu, kurš iet. Tā arī sapratu, ka pie vainas sloti, nevis programmatūra, es tik nerubiju, nah pārējie nestrādā. Es ka iespraužu kādā citā. Dziesma ieskanas uz 0,5 sekundēm un pazūd. Mož kaut kas uz īso iet vai nu nekonektējas kaut kā klāt. Da huj** zin kas tur pa sūd***... Nu var vērt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts