Liztikz* Posted July 8, 2009 Report Share Posted July 8, 2009 (edited) man ir tikai diski! kāds nevar pateikt kā uzinstelēt windows xp sp 3? no nulles! kas man jāvelk, kas jādara atradu datuvē! ko man jāvelk? EDIT : Tukši diski ^^. Edited July 8, 2009 by Liztikz* Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Novelc no kaada trakera xp disku. Ieraksti uz CD, bet lai buutu bootable. Biosā uzliec lai pirmo palaiž CD. Tālāk seko instalācijas instrukcijām. Easy dude. Edited July 9, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 draiverus nevaig kkв sarakstоt uz tв CD? un to instalвcijas kфdu? P.s ir 2 pc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 (edited) Nu kā, nopērc DVD-RW disku, caur nero iededzini savu sūdu (kā DVD bootable), restartē datoru, tad prasīs, kuru partīciju formatēt un seko instalācijas norādēm. Atslēgu kaut kur pieraksti un draiveriem jābūt mātes plates kastē, man vismaz tā ir. Edited July 9, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 a tas nekas, ka es uzinstalēju windu un pēc windas uzinstalēšanas tikai draiverus? P.s kādas progas jāvelk, winrar utt.? pirmo reizi reinstall Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 šitas derēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted July 9, 2009 Report Share Posted July 9, 2009 Aizskrien uz vietējo bodi un nopērc, nebūs nekādu problēmu! ZAGT IR SLIKTI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz* Posted July 9, 2009 Author Report Share Posted July 9, 2009 man naudu TF2 VAIG |( Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 10, 2009 Report Share Posted July 10, 2009 nu tad izvēlies windows vai TF2! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts