aM` Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Tātad visu tieku instalēšan, bet kad viss uzinstelējās un ir kārta finish darbam tad man uzmet šādu un viņš nepabeidz instalāciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 C:\\WINDOWS\php.ini Atrodi tādu rindiņu: "memory_limit = 8M ; Maximum amount of memory a script may consume (8MB)" Nomaini ciparu 8 uz 16, tad restartē Apache un lieta darīta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 (edited) Itkā pārliku. Kad lieku restart apache viss itkā restartējās, bet neiet tā pat. Kad ņemu apache start tad man tur iekšā ko šādu uzmet nu cmd logā. Uzradās arī jauns Fatālais errors. Edited July 5, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 Nu, ja Tev pie pc rr automātiski palaižas appserv., tad vienkārši restartē datoru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted July 5, 2009 Author Report Share Posted July 5, 2009 Cik reizes tad varu viņu rr? Kādas 20reizes jau esmu restartējis. Rezūltāti 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted July 5, 2009 Report Share Posted July 5, 2009 apnikuši esat ar savām sūdainajām IPB foruma problēmām. Ja zodz, tad iemācies to darīt, ja nē, tad mirsti. Ja ir vel kaut kādi tizli jautājumi, tad griezies IPB supporta, protams, ja esi nopiricis forumu. Ir teikts ne vienu vien reizi, GIGN's neatbalsta zagšanu un nesniedz nekādu palīdzību tiem cilvēkiem, kuri ZOG! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts