aGGy^ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Tātad , vēlējos pajautāt kāda starpība ir starp , orginālo TF2 vai ''zagto'' ! Edited July 4, 2009 by aGGy^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Mēs neatbalstam pirātismu. Ja tu nevari sakrāt 10Ls priekš spēles, tad tiec galā pats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 šo TF2'' veicu dažas izmaiņas un man strādā kādi 4 serveri , protams gign nestrādā :] ! Ir iespēja , arī dabūt to ka gign strādā ? Tiem kas vēlas zināt kuri serveri man iet , tiem es varu uzraxtīt . P.S Piedodiet par tik stulbu topicu . Atskiras ar to, ka nevaresi speleet visskrutakaja pubaa ar krutakajiem papaam. Un man liekas tu esi nedaudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 (edited) Ar zagto Tu nevari pildīt uzdevumus, ar kuru palīdzību Tu iegūsti jaunos ieročus. Vari spēlēt tikai krekotajos serveros. Un 10ls nav daudz. Ja nav kredītkartes, tad vari 636 datorveikalā par tādu pašu summu nopirkt. Edited July 4, 2009 by *jancis38* Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Īstenībā jau Ls 8,40ls, jo nesen Valve nolaida cenas visām savām spēlēm. Anyway, nenožēlosi, ja nopirksi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted July 4, 2009 Report Share Posted July 4, 2009 Īstenībā jau nē, vel noplēsīs par naudas konvertēšanu. Tā kā droši var teikt, ka 10ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now