Domino Posted July 1, 2009 Report Share Posted July 1, 2009 Kads nezin, kas varetu but pa vainu, ka man nerada pedejos zvanitos nummurus , neatbildetos un tos, kas man zvanijushi ? Varbut esmu kautka nejaushi izsledzis to rezimu ? Jeb tas kautkads gljuks. Tagat nav laika aizvest uz servisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 Nu camoooon !!! Nevarbut ka neviens nezin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Mēs zinam kāds tev telefons? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 Pāršuj firmware (t.i. atjauno programmatūru). Pirms tam backupo failus! Kāds modelis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 se w580i Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted July 3, 2009 Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Man kautkas līdzīgs bija. Pārbaudi vai tev pareizs datums ir. Tev vispār nevienu nerāda? vai raada kautkādus vecus tikai? Edited July 3, 2009 by lazda2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted July 3, 2009 Author Report Share Posted July 3, 2009 (edited) Jap 2 aug 2008 nomainiju, bet tomer neka. Fixed Saaku skatities datumus un tur putra kautkada bija. Izdzesu visus zvanus un viss strada taka vajag Thanks Edited July 3, 2009 by Domino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts