kalbaca Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) Ir pagājis krietns laiciņš kopš es te kautko esmu postojis. Jūs man teicāt, es darīju.. tas ir, par cik mani neviensh sheit līdz šim brīdim nav pazinis cs' ā man bija jāspēlē uz servera, to arī es izdarīju, domāju kad izturēšu ilgāk, bet tie čīteri no rītiem jau ir bezgala pieriebušies ( es nesūdzos, tas ir viens reāls iemesls ). brbr šeit būs mans iepriekšējais posts enter Tiesības man ir vajadzīgas pāris iemeslu dēļ: Hack programmu izmantošana. Apnīkoši skatīties kā cilvēciņš tēmē viena vietā, savā bāzē. Kautkāda veida pamudināšana, kad jāliek, jādara... Kā arī tādas sīkas lietas kā lamāšanās, cik esmu ievērojis jūs nepārāk par to uztraucaties jo uz servera stāv skripts, lamāšanās - $, tas viss labi līdz brīdim kad cīlvēks mēģina burtu attēlot savādāk vainu ieliek spraugā kādu citu zīmi, kā jau es minēju tas ir sīkums. Nu kas mums te sanāk, nepatīk man uzskaitīt komandas viņas ir tik daudz, tāpēc nedomājiet kad es prasu pārāk daudz, tas viss ir normāli. brbr all votez, tas ir karte atkaartojas.. metam vote, cilveeki nav apmierinaati ar naakamo karti metam vote, maybe kautkaadus vote testus.. piemēram (amx_vote shodien_diena_laba LABA SLIKTA) Un vēl viena smaga komanda kick, tā man nežēlīgi vajadzīga.. es zinu kā ir adminēt ar xvotekick pret čīteriem tad vēl iet lūgties kādam citam adminam kuram tas lvl ir augstāks lai izmet ārā... manā skatījumā tas ir stūlbi! Kick un viss būs labi, lūūūūūdzu! Es zinu kā citi cilvēki te spēlē, vienu gadu ar vote tiesībām un pēctam mēģina dabūt to kick, bet nuz maybe man saulīte uzspīdēs ? P.S. es spēlēju pārsvarā tikai pa naktīm tas ir no 31dienas 15 naktis, dažreiz kad paspēju izgulēties un izdarīt personīgās lietas paspēlēju dienā! Edited July 22, 2005 by kalbaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 a vispaar jau vareetu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodlord Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 shitam lamer jau var iedot gan jau suudus nesataisiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Jaa!! Desai vareetu , diezgan biezhi saacis spelet , spele no riitiem , kad tieshaam adminu ir maz , vai vispar nav! un spelee labi , pat ljoti labi! un vispaar - sakariigs vecis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 jau gribeju rakstiit , kad ieveeroju topiku, ka var dot, bet tad ieveeroju pirmo simbolu vinja postaa " " ja nebuutu bijis tas , varetu mieriigi rakstiit, ka vinjam varetu dot, a tagad ta isti negribas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 posts kopumaa bija pozitiivs taa ka tas viens smailijs neko iisti nemaina. pieliku votes, xg, xslay, xslap, xk. tipa ielogojoties kaa viesis gign lapaa var laikam apskatiit tur visu sarakstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 wau, ir sataisiita tiesiibu sadalja, var beidzot redzeet visas tiesiibas, kas pieejamas. thanks. biju jau gandriiz visas atkodis, tagad ieraudziiju paaris jaunas, buus jaaiemeeghina Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalbaca Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Paldies kad bijāt tik pozitīvi, neesmu jau nekāds anģelītis, bet darīšu visu lai uzturētu kārtību serverī Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now