Jump to content
GIGN Forum

Acc: Re

Recommended Posts

smiliez.de_2428.gif Ir pagājis krietns laiciņš kopš es te kautko esmu postojis.

Jūs man teicāt, es darīju.. tas ir, par cik mani neviensh sheit līdz šim brīdim nav pazinis cs' ā man bija jāspēlē uz servera, to arī es izdarīju, domāju kad izturēšu ilgāk, bet tie čīteri no rītiem jau ir bezgala pieriebušies ( es nesūdzos, tas ir viens reāls iemesls ). brbr šeit būs mans iepriekšējais posts enter

Tiesības man ir vajadzīgas pāris iemeslu dēļ:

Hack programmu izmantošana.

Apnīkoši skatīties kā cilvēciņš tēmē viena vietā, savā bāzē.

Kautkāda veida pamudināšana, kad jāliek, jādara...

Kā arī tādas sīkas lietas kā lamāšanās, cik esmu ievērojis jūs nepārāk par to uztraucaties jo uz servera stāv skripts, lamāšanās - $, tas viss labi līdz brīdim kad cīlvēks mēģina burtu attēlot savādāk vainu ieliek spraugā kādu citu zīmi, kā jau es minēju tas ir sīkums.

Nu kas mums te sanāk, nepatīk man uzskaitīt komandas viņas ir tik daudz, tāpēc nedomājiet kad es prasu pārāk daudz, tas viss ir normāli.

brbr all votez, tas ir karte atkaartojas.. metam vote, cilveeki nav apmierinaati ar naakamo karti metam vote, maybe kautkaadus vote testus.. piemēram (amx_vote shodien_diena_laba LABA SLIKTA)

Un vēl viena smaga komanda kick, tā man nežēlīgi vajadzīga.. es zinu kā ir adminēt ar xvotekick pret čīteriem tad vēl iet lūgties kādam citam adminam kuram tas lvl ir augstāks lai izmet ārā... manā skatījumā tas ir stūlbi! Kick un viss būs labi, lūūūūūdzu! Es zinu kā citi cilvēki te spēlē, vienu gadu ar vote tiesībām un pēctam mēģina dabūt to kick, bet nuz maybe man saulīte uzspīdēs ? smiliez.de_2538.gif

P.S. es spēlēju pārsvarā tikai pa naktīm tas ir no 31dienas 15 naktis, dažreiz kad paspēju izgulēties un izdarīt personīgās lietas paspēlēju dienā!

Edited by kalbaca

jau gribeju rakstiit , kad ieveeroju topiku, ka var dot, bet tad ieveeroju pirmo simbolu vinja postaa " smiliez.de_2428.gif "

ja nebuutu bijis tas , varetu mieriigi rakstiit, ka vinjam varetu dot, a tagad ta isti negribas wink.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...