bombermen Posted June 23, 2009 Report Share Posted June 23, 2009 (edited) Varbut kaads var pateikt kapec man lago cs:s, draugam sudigaaks kompis vinam perfekti iet datora settingi Intel? Celeron? CPU 2.40GHz 2.42 GHz, 768 MB of RAm HDD Local disk (C:) 74 GB Dati (E:) 149 GB Video karte nVidia GeForce 6200 apprax memory 256.0 MB isteniiba negaidiju ka man CSS lagos, dd2 tjomka fps 9 ftw.. ja zinat kas pa vainu palidzat luudzy p.s Bled netur ierakstiju sorry, move topic.. Edited June 23, 2009 by bombermen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Un uz kādiem video settingiem tu bliez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bombermen Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 6x4 a tu uzrakstisi kas pa vinu nevis settigi, es uz visiem speleju tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 (edited) Iemācies normāli rakstīt, un nemāci mani, es pats zinu ko un kā es daru! Un kā tu domā, kā var palīdzēt uz problēmu, kurai nav nekāds sakarīgs apraksts, kas un kā? Kā tev ar citām spēlēm? FPS? No kurienes css? Video kartes draiveri? Vai vienkārši līkas rokas? p.s. Pēc tava dzelža apraksta, CSS`am stabili jāiet virs 30-40 fps, varbūt kļūdos Edited June 24, 2009 by Kid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now