Dievs. Posted June 22, 2009 Report Share Posted June 22, 2009 (edited) Karoch mekleju IPB skinu. Es īsti neaceros nosaukumu be tman liekas ka tas bija no Solution dizaina. Karoch tas dizians ir tads BALTS AR PELEKU. Un auksa bildes vieta rakstits Solution (Ja nejaucu kautko) Nevru atrast Moš kāds labvēlis va riemest linku un būtu ļoti labi ja arī bildi lai zinu vai tas ir īstais. EDIT: Karoch atradu vinu. Nosaukums ir Grey Solution. Bet tur kur esi vinu atradu ir kautkads chakars lai nokachatu tapec aktuals paliek , kur lai vinu nopumpe. BIG EDIT: VARAT VERT CIET. PADLIES MAN PASAM ES ATRADU. Edited June 22, 2009 by Dievs. Topika nosaukums! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 (edited) Tatad problema tagad ir cita. (Vienkarsi negribu piemeslot foruma ar jaunu topiku ) Karoch dabuju IP.Board 2.3.3 versiju. Iekachaju vis oki doki, bet kad es uzlikt to dizainu Gray Solution. Vins nav tads ka vinam vajadzetu. Mosh tapec ka sis dizains nav piemerots sai versijai IPB. Un ka var uzinat kadai versijai vins der. Un varbut var kautka tomer dabut to dizainu nemainot versiju? Re ka izskatas Edited June 24, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted June 24, 2009 Report Share Posted June 24, 2009 Tas skins atbalsta 2.2.x un 2.3.x. Izskatās, ka tu viņu neesi pareizi uzlicis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dievs. Posted June 24, 2009 Author Report Share Posted June 24, 2009 (edited) hmm itka visu daru pec pamacibas. BIG BIG BIG EDIT: Atradu kas bija par kludu. (Isteniba loti mulkiga) Vienkarsi vajadzeja seetingos uzlikt Parent None un tad vis iet. TAGAD es domaju gan var VERT CIET. Edited June 24, 2009 by Dievs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now