Jump to content
GIGN Forum

Acc By Znt

ZnT
 Share

Recommended Posts

Sveiki gign`ieši !

Mani sauc Zintis Megnis , es esmu no Dobeles citreiz arī esmu Liepāja (nu tas pa brīvdienām) . Man ir 15 gadi , bet man ir galva uz pleciem . Neesmu tāds kā citi , kuriem ir 15gadi . Es parasti jūsu serveros spēlēju ar niku ZnT . Kādreiz arī niks man bija BadBoys , bet to vairs neizmantoju . Tagat labāk palieku pie ZnT , jo tas man vairāk patīk . Un niks man ir gandrīz tāds pats kā vārds Zintis , tāpēc arī man šitas niks patīk . Un domāju ka šito niku atstāšu uz visu laiku kamēr spēlēšu cs`u . Un domāju ka cs`u spēlēšu diezgan ilgi . Vismaz vēl kadus 3gadus . Es cs`u jau spēlēju kādu 5vai6 gadus . Un es par to priecājos .

Es nodarbojos ar basketbolu un futbolu , jo man patīk daudz nodarboties ar sportu smile.gif Es brīvajā laikā daudz nodarbojos ar sportu , jo eju ar draugiem spēlēt futbolu un basketbolu . Tāpēc esmu diezgan sportisks . Piedalos arī daudzās sacensībās , kas saistīts ar sportu . Un es ar to lepojos , ka piedalos daudzkur . Bet diemžēl ir viena kaitīga atkarība tā ir smēķēšana :( Un domāju ka tas ļoti daudz traucē , jo plaušas netur . Daudzi draugi domā , ka esmu romantiķis , bet pats tā nedomāju , nezinu kāpēc . Arī par mani saka tādas lietas jauks,draudzīgs,nelieto rupjus vārdus,mīļš. Bet par visu es nevarētu piekrist , jo domāju kā jau kuram zēnam ir nācies lietot rupjus vārdus , tāpēc domāju ka tas ir nevietā pateikts par mani . Bet ar to ir jāsamierinās , ko saka citi :) . Tagat ir sākusies vasara domāju ka daudzi admini nebūs aktīvi , tāpēc domāju ka es varētu būt tas admins kurš serveri pa vasaru varētu uzturēt kārtībā :) . Jo pa vasaru bieži sanāk sēdēt pie pc . Vienīgi nesanāktu un nebūtu tik aktīvs , tad kad ir svētki , jo pašam arī gribētos pasvinēt . Un tāpēc domāju ka nebūtu Jāņos aktīvs . Man arī patīk piedalīties daudzos cup`os . It īpaši 1x1 cup`os , aim_mape`s :) . Tos cup`us es dievinu Vēl ar draugiem bieži uzspēlēju 5x5 . Vislabāk man patīk dd2 , jo tur esmu jau pieradis . Un tur man ir viegli spēlēt nekā citās mapēs . Vēl varētu uzspēlēt inferno , domāju ka tur arī labi ietu .

Mana adminēšanas pieredze ir liela , esmu bijis daudzos serveros admins . Piem. cs.nyd.lv , war3.nyd.lv , cs-ozo.oo.lv un vēl daudzos tagat negribās visus uzskaitīt , bet domāju ka kāds no jums ir redzējis mani kā labu adminu :) . Un arī daudzus neatceros . Nu tiekas mani zin , domāju ka spētu kautko labu pateikt par mani . Bet domāju ka te neviena tāda nav , kas mani varētu zināt . Es parasti serverī esmu pa dienu un vakarā , brīvdienās arī esmu no rīta , bet visbiežāk esmu pa dienu un vakarā ! Bet kad būšu Liepāja tad daudz spēlēšu pa naktīm . Jo lielāko daļu vasaru būšu Liepāja . Neko citu Liepājā gandrīz nedaru , kā sežu pie datora . Vienīgi vēl eju uz jūrmalu , bet ne bieži . Es vēlos būt admins , lai jums palīdzētu . Un domāju ka man arī tas iznāks . Bet tas jau jāspriež jums . Un xgag , jo bieži ir kas lamājās , un nav kas uzliek gagu . Jo sanāk ka bieži kāds lamājās un nav neviena kas varētu uzlikt gagu :) Nu ja varētu tad vēl klāt varētu piesviest xkick , jo bieži ir arī freefragi :)

Reģistrēts niks man ir uz diezgan ilgu laiku :) Pasūtīju ļoti daudz .

Tātad mani varētu rekomendēt GooD MaN , un domāju ka varbūt vēl kāds spētu :)

http://stats.gign.lv/cs/player.php?id=8289

Ir bijuši tur vēl niks ZnT->GooD un tur ir kautkādas stundas , bet tas niks statos nerādas .

Vēlos acc @ pub

Ar cieņu ZnT !

Edited by ZnT

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...