ZnT Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Es ieeju cs`ā , kad uzspiežu FIND SERVERS man neatver vaļā , tas tikai šodien parādījās nezinu kāpēc . Ceru ka kāds palīdzēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dan0nkys Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 man bija tas pats, es izinstelēju ara cs un uzinstelēju pa jaunu, bet vija vienalga tas pats, bet tad es izinstelēju cs tad izdzēsu visu pāri palikušo valvi un uzinstelēju pa jaunu. done Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Man ar tā ir bijis, vieglākais varians uzmet patchu no jauna un viss būs kā vaig. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnT Posted June 20, 2009 Author Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Rīt tā paprovēšu un editošu kas būs Ceru ka sanāks Vnk šodien gulēt jaiet un nav laika .. PALDIES VISS SANĀCA , KĀDS TC Edited June 21, 2009 by ZnT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts