aM` Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Karoč mana problēma ir tāda. Nesen uzinstelēju Win7. Tagad kad spēlēju cs, nu labi nespēlēju jo tā es nevaru uzpēlēt. Bet karoč problēma man ir tāda kad cs'ā spēlēju un viss ir normāli kad skrienu bet kad piespiežu vienalga kuru peles taustiņu man viss ekrāns noraustās. Varbūt tā ir video karte, bet pēc manām domām nē varbūt kādam ir bijusi šāda paša problēma, lūdzu pālīdzat.... Plds jau iepriekš. EDIT: Visa tā bilde noraustās tā kad ķipa mestu cs leja, bet nenomet.. EDIT2: P.S vēlviens defekts zinu ka tā nav pele ka ķerās taustiņš ja ilgāk patur un palaiž vaļa viņš tā pat vēlkās līdzi piemēram ja pārvietoju ikonu gribu nolikt viņu viņa neliekās jo būtu takā vēl taustiņš uzpiests, bet viņš jau ir palaist vaļā. šo prblēlmu es atrisināju pats(otru vēl neesmu, bet paprovēšu to draiveri. ) Edited June 20, 2009 by aM` Link to comment Share on other sites More sharing options...
w4p1337 Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 Liec WinXP, neklausi lielāk puikām Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 20, 2009 Author Report Share Posted June 20, 2009 Man uz XP vēl lielākas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quickaim Posted June 20, 2009 Report Share Posted June 20, 2009 (edited) Lejuplādē jaunākos video draiverus, kuri paredzēti Windows 7. Edited June 20, 2009 by quickaim Link to comment Share on other sites More sharing options...
aM` Posted June 20, 2009 Author Report Share Posted June 20, 2009 Lejuplādē jaunākos video draiverus, kuri paredzēti Windows 7. Paldies. Var vērt ciet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now