Jump to content
GIGN Forum

Motociklu Īpašnieki, Motociklistu Draugi Un Viņu Nīdeji

~ jeyna ~
 Share

Recommended Posts

Nopirkšu mopēda DELTA v-50 (laikam) tehnisko pasi :)

Kam tev tehnisko pasi? :D muahah! Tev ta pase dargak par pashu deltu maksas! Tachu mentiem pohuj uz tam deltam.

es rajona ar savu 2taktu raketi vizianjos vispar piedzeries, bez dokumenta neviens vispar bez neka. Nu shie piebrauc tur sak lechit es saku ka nu vispar mocim neka nav, bet majas stav kaut kadi papiri un tiesibas. Shie tjipa sak tur draudet un ka tagad uz menteni un baigie sudi.. es ta padomaju - nu davai labi braucam uz menteni skaidrot personub un tada gara.

dzeki ierava stieni, jo nah viniem tadu pisaku un beigas tapat sodu nekadu lielo uzlikt nevareja pateica lai pishu ripa nahuj un azibruca! ::)

beefs

Pret močiem nekādu iebildumu nav un korķos es tieši pabraucu tā, lai ir vieta, kur viņiem izripināt garām. Un man arī nav gadījies, kad kāds kaut kā nagla kkur rautos garām, kad nevajag.

Vairāk trakuma ar velosipēdistiem, bļa, kuriem spoguļu nav un viņi var neskatīties vispār. Aizvakar tā Lietuvā brauca divi blakus pa labo malu, bet kad es viņiem kārtīgi braucu apkārt, viens izdomāja pependikulāri paraut pāri uz kreiso, nu tad es atlikušajos metros knapi izrāvu pa vidu starp abiem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...