Nauris2 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Čau , paldies man iet labi.! Nu takā esmu viens no labākajiem tf2 spēlētājiesm @ lvā un mani pubā visi ir iemīļojuši un visiem esmu draugs gribēju mīļi pieprasīt aksesu. Nu neko lielu tikai visus flagus , it īpaši imunitāti. Man ir pašam savs bizness btw , pardodu lietotu apakšveļu , takā kādus pāris tūkstošu santīmu varu noziedot + Esmu ļoti sportisks cilvēks , vienmēr esmu gatavs aizdot savas orģinālās reebikok žedas. Mani iesaka: BB Brokastis , Janka no pagasta , CRAZYFIST , Pagoda! , Kirieshki & Co. utd. , Kanādas futbola izslase , Stasiks - rajona malacis , Žeņa , Arnis un visbeidzot bet ne mazsvarīgāk ppb:FarcrY un dignitas/ryb cheers Links uz statiem: šeit Es jūs ļoti mīlu. čau mammu! Chīrs|! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikjels7 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 labākais spēlētājs LV un bišķi Krievijas robežās ( prost līdz urāliem un Rīgas centrāltirgum!) tākā viņu atbalsta no visas pasaules, tad ir baigā reklāma jūsu nožēlojamajam saitim :{ GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikjels7 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 (edited) + esmu vietnieks Krievija geju federacija un es gribas viņu atbalstit, un ar mani atbalsta ari Krievu Apūdeņošanas sistēma "VODA NAH! " RECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC Edited June 17, 2009 by Mikjels7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Takaa pieteikums ir uzrakstiits pareizi un avatars tev ir tik nepaarspeejami simpaatisks doshu tev pa SEJU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts