emotion Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) Labrīt! Daudzu noteikti zin ka esmu MIND, jā tas pats daunis tikai citā nikā. Vēlos dabūt unban uz puba, un apsolos vairs stulbības nedarīt APSOLU TIEŠĀM, ja kaut ko stulbu rakstīšu/runāšu varēsiet banot kaut vai uz mūžību paldies par uzmanību jā janci es Tevi arī Edited June 16, 2009 by emotion Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 (edited) dzirdeets soliijums jau! Sveiks ten mainds, Luudzu noņemsi banu, es apsolu kad tā vairs nedarīšu, mēģināšu mainīties.\ tas ir cits gadiijums, bet kkur dzirdeeti vaardi... Edited June 16, 2009 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 16, 2009 Report Share Posted June 16, 2009 tu gribi tadas admin pravas, ka tu vari visiem taisit unban?! Pizdjec es gribu pirmais!!! (( Beefs p.s. tev tak bans tikai uz 2 dienam iedots p.s.s. tad labak prasi imunitati p.s.s.s. tev gan patik kaitinas adminus p.s.s.s.s. btw - a cik tev gadi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now