Jump to content
GIGN Forum

Xslap ,xslay,xrocket,xpoint.xnick


Recommended Posts

Labvakar...Labas vakaras...esmu pirms menesha dabujis xb savaa parvaldiibaa,un sudus neesmu darijis...Bija doma aizraxtiit samurajam personal mesage,bet sapratu ka nav jeeegas,jo labak panakat to pasha celjaaa...parak ljoti ir bijusi vajadziiba pec xslap,xslay komandas...Pienjemsim tas pats laacitis,kuru man nacies noshaut ,xslay vietaa.....Buchas miljishi rekomendaacijaa.starp citu kopsh xb esmu reali svaraa un prataa pienjemies,un pargajis uz 48protocoolu!

Link to comment
Share on other sites

Pacietība ir atlēga.

Rekomendēju good'u, ( lai gan viņš raksta nezinot situāciju :D ) , tāpat rekomendēju. Pēdējā laikā normāli mainījis spēles stilu, kļuvis par frageri un arī beidzis dzert. Šamajs būtu reāli piemērots šīm komandām.

Link to comment
Share on other sites

Lai arī neesmu admins, tomēr atceros laikus, kad man šī paka tika noņemta un zinu cik grūti bez viņas ir adminēt. Zinot kā Gūdmens pēdējā laikā spēlē serverī, nedomāju, ka tādas muļķības, dēļ kā acc tika piegriezts, atkārtosies. :)

Link to comment
Share on other sites

Oij :DD Kas te notiek? :DD

Nee nu man jau bija viss tas kas tagad tiek atkartoti prasiiits :) 2reiz sanaca ziepes pa cuku un nemirstiibas formulu :) Kas vairak vai mazak bija fanam domaats,un nevienam netika trauceets....Bet ar to esmu sapratis,ka shaadi nevar jokoties ar komandaam un esmu kljuvis pratiigaaks... :) Taa saape bez shiim komandaam ir paraak liela,lai saprastu kas notikās,un ka tā nevar darīt...

P.s. A nafig man tads texts ar sarkaniem burtiem uzradies?

Link to comment
Share on other sites

Nūū cik esmu skatījies GooD`MeNu serverī tiešām ir palicis prātīgs, un domāju vairāk nespēlētos ar tām komandām, bet ir brīži, ka tu ienāc serverī piedzēries un ko vervelē pa mikrafonu, un dēļ tavas dzeršanas ar tu pazaudē šīs komandas... :slap:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...