Jump to content
GIGN Forum

Steam Gļuks!?


van Helden
 Share

Recommended Posts

Pēc šīsdienas steam updeita vairs nevaru palaist tf2. Pirmajā reizē laidu un uzmetās logs, kurā rādījās ka spēle nav instalēta un piedāvā sākt instalācijas procesu. Bet spēle man ir ieinstalēta un tur nekas nav aiztikts, visi faili stāv kā stāvējuši tur kur bija pirmīt. Arī liekot install viņš paliek neaktīvs games listē un nekāda progresa. Esmu mēģinājis restartēties utt, bet nekā. Interesanti, ka listē vairs nerādās ne ikona, ne metascore, ne developeris.

aigzpg9m3a9tnbv4f9vi.jpg

nezinu vai kāds te palīdzēs, bet varbūt kāds ir ko tādu piedzīvojis?

Edited by van Helden
Link to comment
Share on other sites

Man pazuda hl2 no spēļu saraksta iekš steam, ziņoju steam supportā, čaļi pēc kāda laika atbildēja, bet līdz tam jau viss rukāja. Tā kā nāksies vien tev rakstīt uz supportu, tur draudzīgi un izpalīdzīgi čaļi strādā.

Link to comment
Share on other sites

Naziic man bija taads pats gadiijums ka tev. aitinoshi biezhi speeles kak buta nebij piejamas un pats steam arii ljoti biezhi meedza nesleegties iekshaa.

Es paarinsteleeju steam, takaa man backupot speeles neizdevaas dabuuju viasas pa jaunu vilkt, bet vismaz tagad jau kaadus paaris meeneshus vispaar nav bijushas nekaadas probleemas.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...