Muhamed Alli Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Vienu dienu ar klasesbiedriem runajam runajam apkurinie un kko par nometnem aizrunajamies, kr4 es ta iedomajos ka neesmu tada padarisana bijis un taka dzive gribu izbaudiit visu forsi, un iepazit kops iespejas vairak cilvekus lai izpetitu to dabu [p.s esmu ari cilveks ] vienvardsakot labu draugu nekad nav par daudz mybee varat ieteikt kadu nometni? Kur pasi esat bijusi n shit. Mazliet pastastit, kas tur ir ar pipesanu vai viniem pox vai tomer tas jadara dzili meza p.s bled jau zinu kad palub kads teiks lai mekleju google, bled man ir bans.... p.s.s esmu 16 gadus jauns x] jo zinu ka daudzam tadam lietam ir vecuma ierobezojums kip nometneem Edited June 5, 2009 by Muhamed Alli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 sīks biju 3 gadus pēc kārtas maucu uz Mežezera nometni, kaut kur pie pļaviņām atrodas. Pīpēt neļāva, bet loģiski to visi darija, bija varianti iet uz WC, jo tur vadītājas nelein vai arī mājiņā, bet jārēķinās ar to, ka noteiktos laikos tikai, var pa dienu un vakarā pēc vadītajas apgaitas pirms gulētiešanas tur viss baigi labi, katamarāni, ūdensmoči, peldvieta netālu, tikai jābrien lejā no kalna, jo mājiņas atrodas kalna galā. Ēdnīca ir arī kalna pakājē, netālu no peldvietas virs kuras ir tāda kā halle, kur notiek dišuki vel ir volejbola, basketbola laukumi, veikals un tāds kā barčiks, kur arī notiek pārtiji, bet nu tur pavisam mazos nelaiž, no 15, 16 gadiem apmēram tikai. Pa dienu loģiski viskaut kādas izklaides, pa kaut kādām drupām arī vazājāmies. Aizmirsu piebilst, ka tu ir šūpoles ar kurām var saulītes mest Bet tas viss bija +/- 9, 10 gadi atpakaļ, kā tur ir tagad nav ne jausmas, vai pat vispār tur vel kaut kas tāds notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Muhamed Alli Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 hmmm nezini viniem mybee kkads webs ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 (edited) http://www.sencumantojums.lv/index.php?nometne=nometnes pēc šī linka skatoties izskatās, ka tieši Mežezerā nometnes vairāk nenotiek, lokācijas vietas mainītas. http://www.sencumantojums.lv/ mājaslapa par nometni sīkāk, bet izskatās, ka tur tagad baigā laža, jo mums nekādas ādas apdares pulciņu utt. nebija, mums bija sporta aktivitātes, braucieni ar riteņiem un tādā garā, sports prakstiski un izklaides. Pie tam laikam vecāki par 15 nemaz vairāk tur nevar piedalīties, sviests Jā, Mežezers pārvēties par atpūtas kompleksu - http://www.mezezers.lv pameklē gūglē, bet par cik tev gūgle neiet, tad izmanto kādu citu meklētāju, bija viens labs, pat topiks gignā par to bija, tikai jāmeklē. Edited June 5, 2009 by Epix Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 gribēju jau piedāvāt nometni, kuru es daļēji organizēju, tas ir, par sīčiem rūpējos, bet nē, pārdomāju, tādus kā tevi mani tur nevajag, mazāk galvassāpes man. ja kādam interesē, tad es palīdzu organizēt tā saucamu velnometni, kur mēs izbraukājam Latvijas laukus, šogad plānojam atkal ķerties klāt pie Latgales, bijām vienreiz tur, skaistākais un neskartākais Latvijas novads, vienkārši burvīgi tur! nometnes vienmēr izvēršās ļoti interesantas un piedzīvojumi paši rodās no sevis, varēti ilgi par tiem stāstīt, bet, nē, tā nav tāda nometne kā tu gribi, kur visi piedzeras un pārpīpējas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 r&r kadi ir vecuma ierobežojumi un kadas ir izmaksas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now