SugarBitch Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Čau! Es meklēju kādu kas man varētu palīdzēt ar šo : * Back up visus datus ar kādu no Live CD failu manageriem * Izdzēs datora nevajadzīgo saturu ar kādu Live CD (Linux vai kādu PE, atšķirība maza) * Noskanē atlikušos datus ar kādu Up-To-Date Live CD antivīrusu * Instalē svaigu up-to-date os * Updeito visu, jaunākie draiveri (ne-DVD/CD...) Datora iekšas: Operatīvā sistēma: Windows Vista (Service Pack 1) Procesors: AMD Phentom 9850 Quad-Core Processor 2,50 GHz Atmiņa (RAM): 4,00 GB Sistēma tips: 32-bit Operating System Cietais Disks: 1TB Cerams kad varēsiet palīdzēt Edited June 5, 2009 by SugarBitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 30ls! izdari pats! Parkope visus failus uz citu disku. noformate un uzinsatel jaunu os. Bet sakuma vienakrsi palaid antivirusus! Noakaca trial versijas kaspersky, trend.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X ID Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Un kur prikols atlikušos failus izskenēt ar anti-virus un pēc tam viņus nonest? P.S. Kāds šitam sakars ar programmēšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 (edited) izdari pats! Parkope visus failus uz citu disku. noformate un uzinsatel jaunu os. Bet sakuma vienakrsi palaid antivirusus! Noakaca trial versijas kaspersky, trend.. Man ir Avast! Antivīruss 4.8 home, tas derēs? Tātad es no sākuma visu noskanēju , tad visus vajadzīgos failus pārkopēju uz D disku ja ? Edited June 5, 2009 by SugarBitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted June 5, 2009 Report Share Posted June 5, 2009 jā. disks ar vistu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SugarBitch Posted June 5, 2009 Author Report Share Posted June 5, 2009 (edited) Liels paldies jums !!! Tēmu var slēgt ciet ! Edited June 5, 2009 by SugarBitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now