Jump to content
GIGN Forum

Pats Teici, Lai Rakstu Topiku


minds
 Share

Recommended Posts

redzi, bīf, tā kā starp banošanu un nebanošanu nevar novilkt skaidru līniju ir jāiziet no konkrētās situācijas. Šajā konkrētajā situācijā ir nobanots subjekts, kas acīmredzot ir kaitinājis adminus (palasi šo topiku, redzēsi atsauksmes par viņu), tāpēc šāds iznākums ir tikai loģisks un nevajag te ieslīgt kaut kādās galējībās (protestēt gan tu vari, par to man pofig :) ).

darek - tas ko tu dari ar to banu man ir vienalga, vienalga varētu nebūt tiem entajiem cilvēkiem, kas šajā topikā rakstīja, ka mind sen šo bija pelnījis (un ja jau runa iet par perm banu, tad jau viņš nav nekāds eņģelītis). Mana rekomendācija būtu pārlikt bana termiņu uz mazāku, saprātīgāku laiku (nu vismaz kādu nedēļu), lai gan jums tas visiem labāk redzams un lemjams - es cs nespēlēju un serverī ar neuzturos.

p.s.

vajadzētu arī fiksi uzcept nelielu noteikumiņu sarakstu, kurus neievērojot tevi nobano un nekādu naudu par regoto niku neatgriež.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pierādījums, ka nevar pretoties tam, ko ir agrāk darījis. Ne mind? Vispār, kas Tev, noņēma banu par kvadrātiem? Toreiz vēl kārtīga atmazka bija.. Jā tas bija sen. Un vēl Tu ar adminiem dirsies katru dienu, tad vēl šitādu šitu izdari, pok3 nick un teksts ar bad boy.. jā jauki.. banu, manuprāt, varētu actāt, ir PELNIJIS!

Link to comment
Share on other sites

Biif a tev pasham neliekas, ka tu mzliet paarspiilee ar mind aizstaaveeshanu? Neaizmirsiisim, ka tu esi cs astaacis speeleet pavisam nesen un daudzus no mind uubergudrajiem gaajieniem nemaz nezini. Varbuut vinsh tavaas aciis liekas normaals speeleetaajs, bet kaa redzi varaakumam adminu vinsh ir izraisiijis krasu nepatiku un manupraat ar shaadu aizstaaviibas tekstu tev neizdosies mainiit kaada admina domas par mindu.

Link to comment
Share on other sites

NU labi, labi, varbūt mazliet bija par traku un tāpēc arī atvainojos par to, serverī pēdējā laikā vispār nemēģinu runāt/rakstīt, tikai paretam kaut ko debīlu pasaku untas ir tikai tādēļ ka garīgais nav tanī dienā bijis labs, bet laikam tas man neko nedos, jo esmu jau sadarījis pārāk daudz sūdus :)

Edited by minds
Link to comment
Share on other sites

He, smiekli nāk. Dažreiz kautko pasaki tizlu, ne? Man vidēji 3x dienā( kad cs spēlēju ) ir jālasa tavi glupie teksti kuri bieži vien ir vērsti pret mani... Tu laikam vēl nēesi īsti iebraucis. Tu nesaproti, ka bans tev ir vietā par tekstu + niku, bet viņu neviens negrib ņemt nost tavas uzvedības dēļ, un cerēt, ka tu labosies ir naivi.

Vari iemācīt cūkai runāt un staigāt, bet tā tāpat būs tāpati cūka.

Link to comment
Share on other sites

LAVRx, stipri šaubos. Jo, kā jau minēju iepriekš, pēc šī visa čerņa viņš būs supermierīgs un admini 2x neiecietīgāki un tai skaitā arī es. Šis kalpos kā brīdinājums, otras reizes nebūs(!)

Ko es varu fakam pateikt. Tad nepieļauj to, lai viņš tev kāptu uz galvas, pavisam vienkārši kicko, bez brīdinājuma. Viņš atkal ienāk serverī, pasaka kaut ko tev, kas tev nepatīk - kicks. Lieta darīta. Tāpēc es kaut kā īsti nesaprotu tavu sašutumu. Tu esi admins un tev serverī ir jābūt kaut kāda veida autoritātei.

Labi, viss chill. mind, es ceru tu saprati, ka tagad admini tevi sodīs pat par nepareizu nopiršanos serverī :) Lūdzu, domā līdzi ko dari.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...