naziic Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 ha, jocīgi, kādu ilgu laiku te neesmu rakstījis.. Tātad iepriekš bija kaut kāds sūdīgs mic pa 2 ls, tagad nopirku jaunu logitech pa 12ls, gribēju, lai arī normāli strādā, mic atrodas ~ 40cm no mutes. Runājot pa skype itkā saka, ka skaņa ir laba - skaļa. Bet, mēģinot ierakstīt caur sound recorder, man atskaņojas loti klusi. Setingi itkā ir normāli - Iekš tf2 arī sūdzās, ka dzird mani klusi un čarkst. Iekš tf2 setingi - viss uz max, + eneiblots mic boost, jo diseiblot to nevar ( pat ja izņem ķeksi, noseivojot, tas atgriežas ). Karte ir kaut kāda realtek ac'97 un nekādi īpašie mic iestatījumi tur nav.. moš kādam idejas, kā safixot, lai ir tīra, normāla skaņa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Esi gaajis control panel-->sound and device--->Voice-->Test hardware? Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 3, 2009 Author Report Share Posted June 3, 2009 Skam, esmu, viss ir uz max. btw, teddy ieteica, man ir tumbas uzliktas 5.1 ka tjipa tas ir iemesls, tā varētu būt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
remix.cc Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 mic atrodas ~ 40cm no mutes kas notiek, ja ierakstot skanu/tf2... pabidi mikrofonu tuvak? 6cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
sLIDe Posted June 3, 2009 Report Share Posted June 3, 2009 Bet TF2 serverī bija arī tāds gļuks, kad naziic runāja, tad vispār pazuda viss pārējais sound. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now